Po co zatrzymywać się na poboczu jak można na drodze?
Shit happens
R................t
2013-02-13, 13:23
Po jakości drogi wydaje mi się ze akcja wprost z centrum Krakowa.
Quash piwko sami debile. tzn rozumiem ze dziecko musiało kupę i więksi debile w tym sportwagonie co prawą wyprzedzał ale ogólnie akcja przerażająca..
Ruscy są k🤬a nieśmiertelni !
Cytat:
nie tylko pod Krakowem takie drogi
m................s
2013-02-13, 14:01
i bardzo dobrze tak debilowi, kompletny pojeb
Pada deszcz, a pobocze jest piaszczyste, jakby się zatrzymał na poboczu to mógłby nie wyjechać a po wyjściu z auta nie miałby zbyt przyjemnie.
Miał włączone światła awaryjne czyli tzw. "Parkuj wszędzie" poza tym co za kretyn wyprzedza poboczem i to o takiej nawierzchni...
Nic się nie stało, mokasyny mu tylko kołami wyprasował
podpis użytkownika
You must die I alone am best
Boshe... ja się boje pojechać do rosji.
t................o
2013-02-13, 14:19
Zupełnie jak u nas. Środek drogi, zakręt, albo pas dojazdowy to przecież najlepsze miejsca do postoju.
Mam nadzieję, że policja po przyjeździe wlepiła kierowcy słony mandat i odpowiednią ilość punktów.
s................k
2013-02-13, 15:17
GTA...
Where's Conti!
Jeżż napisał/a:
Quash piwko sami debile. tzn rozumiem ze dziecko musiało kupę i więksi debile w tym sportwagonie co prawą wyprzedzał ale ogólnie akcja przerażająca..
cripkillah napisał/a:
Miał włączone światła awaryjne czyli tzw. "Parkuj wszędzie" poza tym co za kretyn wyprzedza poboczem i to o takiej nawierzchni...
On nie wyprzedzał tylko uciekał przed wjechaniem w tył temu większemu co sie zatrzymał przed tymi debilami.
Jeżeli światła awaryjne nazywasz "parkuj wszedzie" to oddaj prawo jazdy o ile posiadasz.
Tak się mówi potocznie.
Gość jakby nie zap🤬lał to by nie musiał "uciekać" przed wjechaniem w tył. Jakoś inny zdążyli się zatrzymać.
Wcale nie musiał zap🤬lać. Ile on miał na zegarze w momencie uderzenia max 20 na godzinę. Ja go nie bronie tylko mówię jak to jest w zyciu jak sie człowiek na sekunde zagapi. Deszcz mokro c🤬jowa droga