📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

no szkoda szkoda, miałem cichą nadzieję, że któryś bokiem wyląduje

Jak dla mnie to duuuży szacunek dla pilotów.
Trzeba mieć mega wyczucie i cholernie duże jaja żeby takim kolosem wylądować w takich warunkach.
Trzeba mieć mega wyczucie i cholernie duże jaja żeby takim kolosem wylądować w takich warunkach.
A Ty się cieszysz jak Ci się "drift" na zakręcie lanosem uda. Jaja ze stali i niewiarygodne umiejętności zimne piwko

Heh, hardcorowy jest gościu w 9:50... Śmigłami do tyłu kręci, żeby spowolnić lot! Szacunek

Moje rejony, fakt faktem że ostatnio piździło deczko. Co zrobisz, nic nie zrobisz.
To jeszcze nic, spróbujcie wylądować w Maroko na przełomie maja i czerwca - wiatr dochodzi do 95 km/h

Z jednej strony takie lądowanie jest trudne, ale z drugiej - przećwiczone milion razy na symulatorach i wiele razy w praktyce. To i tak autopilot i ILS doprowadzają przy takiej pogodzie samolot dosłownie z 200 stóp nad sam pas, tylko ostatnie manewry są wykonywane ręcznie przez pilota.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie