nachwilke napisał/a:
Jestę szejke ;_;
... i mam spedalony kibel.
A jak spłukać w nim wodę, ni widzę żadnego przycisku, no chyba ze jest czujnik.
K🤬a mać! Jak masz problemy z ortografią, to zamiast wrzucać tu byle gówno, poświęć godzinę dziennie dla słownika. Pisze się "jestEM" j🤬e debile!
@up
hehe, aż miło popatrzeć jak się wścieka za błąd, który został zrobiony najprawdopodobniej celowo znając sadola
hehe, aż miło popatrzeć jak się wścieka za błąd, który został zrobiony najprawdopodobniej celowo znając sadola

@up, bo k🤬a teraz jest taka zj🤬a gimbusiarska moda, na te sp🤬olone Ę na końcu! No wk🤬ia mnie to niesamowicie!
@jacek44 popieram imiennika.
Zak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
podpis użytkownika
"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spytaZak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.

jacek44 napisał/a:
@up, bo k🤬a teraz jest taka zj🤬a gimbusiarska moda, na te sp🤬olone Ę na końcu! No wk🤬ia mnie to niesamowicie!
Jeśli chcesz to możesz wejść do szafy i tam wyżalić się sam sobie z powodu tego "Ę"...
Jestem pewien, że więcej ludzi wk🤬ia twoje hejtowanie, niż ta jedna literka.

senoix napisał/a:
Jeśli chcesz to możesz wejść do szafy i tam wyżalić się sam sobie z powodu tego "Ę"...
Jestem pewien, że więcej ludzi wk🤬ia twoje hejtowanie, niż ta jedna literka.
To nie bądź pewien, bo mnie też to wk🤬ia. I jeżeli ktoś kreuje się na debila pisząc jak debil to najprawdopodobniej jest debilem.
A jeszcze bardziej niż "ę" mnie wk🤬ia jak ludzie piszą "nie będę tłumaczyć debilą"... Polacy po polsku pisać nie potrafią.

@up debilOM - nie wiem czy Twój błąd był celowy...
Btw. Jestę czymśtam jest już stare fhui, nic z tym nie zrobisz.
Btw. Jestę czymśtam jest już stare fhui, nic z tym nie zrobisz.