pomysłowe zgłoszenie do Pimp my ride PL
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:14
@up Sam osobiście też bym wolał lekki tuning optyczny, a niech pomajstrują ostro w silniku i zwiększą moc. Telewizor mam w domu
po to montują telewizory na zderzakach żeby te amerykańskie świnie, które mają za dużą dupę aby na czas odskoczyć mogły sobie film obejrzeć czekając na karetkę
też bym wysłał zgłoszenie, ale mojej vectry to już nawet na złom nie chcą przyjąć
chodziło mi o jułesej, oraz rozumiem wygoda, ale montowanie monitorów w zagłówkach, tapicerce, jeszcze rozumiem, ale w bagażniku?! i wszędzie gdzie tylko się da? do tego milion światełek dookoła i innych niepotrzebnych pierdół np konsole do gry etc
Za to co zrobiłeś z tą 190 powinni cię "koledzy" murzyni grupowo wydymać.
kudlaty1125 napisał/a:
chodziło mi o jułesej, oraz rozumiem wygoda, ale montowanie monitorów w zagłówkach, tapicerce, jeszcze rozumiem, ale w bagażniku?! i wszędzie gdzie tylko się da? do tego milion światełek dookoła i innych niepotrzebnych pierdół np konsole do gry etc
Wydaje Mi się że po to,żebyś podjechał pod stojących pod marketem kumpli,otworzył bagażnik i jarał się razem z nimi tymi wszystkimi bajerami...Nic innego do głowy Mi nie przychodzi
Ten wóz wymaga kapitalnego remontu lub kasacji, a nie malowania go jak pannę na wiejskie wesele..
@kudlaty, kwestia chyba tego, że bardziej efektownie wygląda i lepiej się w TV sprzedaje odpicowanie bryki na cyrkowo z miliardem ekranów, dwoma miliardami światełek i 30-calowymi tytanowymi felgami niż zwykła wymiana zderzaka, skrzyni biegów i sprzętu grającego. Przynajmniej tak mi się wydaję, nie jestem z juesej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie