lepsze od orginału
*sypki drift po blacie*
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*

kaiel napisał/a:
lepsze od orginału
Chyba Cię poj🤬o.
I pisze się oryginału (32 lata masz jak sobie pomnożysz swój rzeczywisty wiek przez dwa)
Pingu był świetny. Sympatyczny złośliwiec.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
kaiel napisał/a:
lepsze od orginału
Nie dość, że analfabeta, to jeszcze bezguście. Ten film to klasyka.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

L. Bishop napisał/a:
Chyba Cię poj🤬o.
Może mu chodziło o ten z '51

Prequel też w sumie znośny ... znaczy mogło być gorzej

dawno takiego gówna nie oglądałem (wszystko sie pali ale bez dymu , po c🤬j im miotacz ognia na stacji polarnej ) to jest gówno
natomiast "Coś" z 1982roku to rzeczywiście dobry film
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*

Dobre pytanie z tym miotaczem ognia. W oryginale właśnie z 51 roku baza nie była badawcza tylko wojskowa czyli łatwo wytłumaczyć ich pochodzenie.
Z drugiej strony - Z tego co wyczytałem, miotacze ognia (raczej gazowe niż paliwowe) stosowane są sporadycznie do topienia lodu/śniegu. Nie wiem jak to się ma do rzeczywistości ale może jest to standardowe wyposażeniem stacji badawczych na Arktyce
Inne podejście do tematu:
- Dlaczego miotacze ognia ?
- Dlaczego k🤬a nie ? "Kill it! Kill it with fire!"
Z drugiej strony - Z tego co wyczytałem, miotacze ognia (raczej gazowe niż paliwowe) stosowane są sporadycznie do topienia lodu/śniegu. Nie wiem jak to się ma do rzeczywistości ale może jest to standardowe wyposażeniem stacji badawczych na Arktyce

Inne podejście do tematu:
- Dlaczego miotacze ognia ?
- Dlaczego k🤬a nie ? "Kill it! Kill it with fire!"

Zamiast wydać 15zł na kino wolałbym wysłać tą kase reżyserowi żeby zainwestował to w film i zrobił naprawdę "COŚ" porządnego.
Carpentera było mocne więc nawet nowego nie starałem się nowego oglądać
Piwo za moją ulubioną scenę z przypalaniem krwi

Xenomorph08 napisał/a:
Zamiast wydać 15zł na kino wolałbym wysłać tą kase reżyserowi żeby zainwestował to w film i zrobił naprawdę "COŚ" porządnego.
Czyli co? Kolejny c🤬jowy film z masą efektów bez klimatu?
Stare horrory przynajmniej klimat trzymają.