Robi wrarzenie tszeba przyznac

podpis użytkownika
"T. Komar, ps. Tomek, poszukiwany przemytnik międzynarodowy, (PL)Królewskiej Krwi, czyli naturalnego afrodyzjaku zwierzęcego, w Indonezji objętego ochroną, grozi mu kara pozbawienia wolności."
napsterowsky napisał/a:
Robi wrarzenie tszeba przyznac
No, Ty też.

Super. Teraz w nocy z soboty na niedzielę na Mazurach nieźle nap🤬lało. Podobnie jak w zeszłym tygodniu na Mazowszu.
podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
_Yarko_ napisał/a:
No, Ty też.
Dzienki mortko

podpis użytkownika
"T. Komar, ps. Tomek, poszukiwany przemytnik międzynarodowy, (PL)Królewskiej Krwi, czyli naturalnego afrodyzjaku zwierzęcego, w Indonezji objętego ochroną, grozi mu kara pozbawienia wolności."
Nie wiem czy jesteście świadomi, ale ta kula na górze to piorun kulisty, no k🤬a tak rzadkie zjawisko, że ja p🤬le. Jeśli kiedyś taki piorun wleci wam na chatę, to najlepiej odizolować się od niego czymś, co nie przewodzi prądu, czyli nawet gazetą. Rzadsze od piorunów kulistych są tylko pioruny różańcowe.
Na laborkach na AGH'u takie robiliśmy. Zabawy było bez liku, aż nas Florkowska w Włodkiem przeganiali...
mihauek napisał:
Nie wiem czy jesteście świadomi, ale ta kula na górze to piorun kulisty..."
Popatrz, a ja myślałem, że to latarnia.

mihauek napisał/a:
Nie wiem czy jesteście świadomi, ale ta kula na górze to piorun kulisty, no k🤬a tak rzadkie zjawisko, że ja p🤬le. Jeśli kiedyś taki piorun wleci wam na chatę, to najlepiej odizolować się od niego czymś, co nie przewodzi prądu, czyli nawet gazetą. Rzadsze od piorunów kulistych są tylko pioruny różańcowe.
Te ostatnie mają jakiś związek z kółkami różańcowymi (prócz tego, że trzeba się od nich również izolować) ?

podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
_Yarko_ napisał/a:
mihauek napisał:
Czekałem kto pierwszy zauważy ^^
camson napisał/a:
Nie ma za co analfabeto
Miło się rozmawiało, pozdrawiam internautę

hahaha:)
podpis użytkownika