Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
Piosenka o miłości
konto usunięte • 2010-07-23, 15:42

Fragment filmu Dziewczyna mojego kumpla
Nienawidze komedii romantycznych (zawsze jestem niemalże zmuszany do oglądania tego shitu przez moją dziewczyną), ale akurat ta mi sie podobała.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-07-23, 16:26
glupie to, i stare juz, ale cóż - niektóre laski bym właśnie tak potraktował
Zgłoś
dln69 2010-07-25, 18:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-25, 19:05 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Matuch90 2010-07-25, 19:08
Dajcie linka na YT do wersji bez lektora, tylko, żeby dźwięk nie był opóźniony. Bo niestety tylko takie wersje znalazlem.
Byłbym dźwięczny
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-25, 19:24 1
Zgłoś
dln69 2010-07-25, 19:26
Linek, wlasnie tak - ale nie mam avasta
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-25, 20:44 2

znalazłem orginał, nie było to trudne.
Musze tez taki motyw zrobić jak kiedyś będe na randce, chociaż ostatnio takie tępe dzidy spotykam że pewnie żadna by nie zrozumiała słów
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-25, 20:49
2 Live Crew - Pop That Pussy
Zgłoś
kaspa01 2010-07-25, 21:28
Reszta ich kawałków jest także ciekawa, np. "Face down ass up"
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-25, 22:53
w sumie ten film jest w miarę kozacki
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-25, 23:22
ten koleś śpiewa to lepiej niż wykonawca
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-26, 0:33
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem