📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest bardziej recytowanie wiersza niż śpiewanie ale nie zmienia to faktu że bardzo fajny

Wierszyk całkiem śmieszny, ale żarty o Janie Pawle II słabe...to na prawde nie pokazuje jak zajebiści jesteście, raczej dowodzi znikomego ilorazu inteligencji i zupełnego braku szacunku do własnych rodaków a i piwa też raczej słabo lecą jeżeli o to Wam chodziło

Pan Kapitan - nie chodzę do kościoła, i też myślę samodzielnie. Ale powiem Ci że Ty gówno a nie myślisz samodzielnie. Jesteś tylko pionkiem któremu wydaje się że ogarnął system, lecz tak nie jest, Zamykasz się we własnym świecie i tylko patrzysz co jest śmieszne dla ludzi, i robisz to. Powtarzam, jesteś żałosny. Jan Paweł II zrobił dużo dla ludzi, a Ty jesteś tylko marnym człowiekiem który pewnie gówno dla kogoś zrobił. Jak w ogóle śmiesz stroić sobie takie żarty? Ja cenię Jana za człowieka a nie papieża, i Ty też powinieneś. A co do masonów - widać jak "samodzielnie" myślisz
Twój śmieszny xD Ale niestety, nie mieszkam z ojcem. Tzn. w sumie dobrze, ale nieważne, nie o to chodzi. Chodzi mi o to że Ci żałośni ludzie którzy gówno zrobili dla innych śmią coś takiego mówić. Gdyby chociaż mieli jakieś osiągnięcia w życiu - ale nie... I naprawdę, gdyby to był dobry żart to bym się śmiał, ale te żarty tworzą na siłę.

renderblender napisał/a:
@up
Wyluzuj troche, żart kiepski ale bez przesady. Wyjdź Pan lizać tacie kolana.
ej faktycznie mikołaj![]()
Twój śmieszny xD Ale niestety, nie mieszkam z ojcem. Tzn. w sumie dobrze, ale nieważne, nie o to chodzi. Chodzi mi o to że Ci żałośni ludzie którzy gówno zrobili dla innych śmią coś takiego mówić. Gdyby chociaż mieli jakieś osiągnięcia w życiu - ale nie... I naprawdę, gdyby to był dobry żart to bym się śmiał, ale te żarty tworzą na siłę.

Cytat:
Cytat:
Cytat:Jan Paweł II zrobił dużo dla ludzi
na przykład?
Umarł.

KSIĘDZA DYREKTORA KOCENIE SIĘ
Nieznana szkoła stała się znana
Bo w niej się księdzu liże kolana
Jak do komunii młodzież przyklęka
Wszyscy zlizują i nikt nie kwęka
Rodzice chwalą księdza w zachwycie
Że tak wprowadza ich dzieci w życie
Nie szczędzą pochwał też wychowawcy
Etyki szkolnej najwięksi znawcy
I my też księdzu bijemy brawa
Pomysł wspaniały pyszna zabawa
Tylko zbyt skromnie więcej odwagi
Nic nie pozbawi księdza powagi
Za rok gdy nowi przyjdą uczniowie
Kto wie co zrodzi się w klechy głowie
Jak będzie luzik duża swoboda
Zażyczy sobie zrobienia loda
Wiersz Autorstwa Marka Sobczaka i Antoniego Szpaka.
Cały felieton ukazał się w tygodniku Angora pod tytułem "Robi Wrażenie" (niestety nie znalazłem numeru gazety)
Nieznana szkoła stała się znana
Bo w niej się księdzu liże kolana
Jak do komunii młodzież przyklęka
Wszyscy zlizują i nikt nie kwęka
Rodzice chwalą księdza w zachwycie
Że tak wprowadza ich dzieci w życie
Nie szczędzą pochwał też wychowawcy
Etyki szkolnej najwięksi znawcy
I my też księdzu bijemy brawa
Pomysł wspaniały pyszna zabawa
Tylko zbyt skromnie więcej odwagi
Nic nie pozbawi księdza powagi
Za rok gdy nowi przyjdą uczniowie
Kto wie co zrodzi się w klechy głowie
Jak będzie luzik duża swoboda
Zażyczy sobie zrobienia loda
Wiersz Autorstwa Marka Sobczaka i Antoniego Szpaka.
Cały felieton ukazał się w tygodniku Angora pod tytułem "Robi Wrażenie" (niestety nie znalazłem numeru gazety)
Cała sprawa z tymi otrzęsinami została generalnie śmiesznie rozdmuchana. Przeciwko reportażowi protestowali rodzice dzieci i sami uczniowie, którzy bronią zarówno samej organizacji otrzęsin jak i nieszczęsnego dyrektora. Wysłano też list do rzecznika praw dziecka, który chyba jednak zapomniał odpowiedzieć. Jak widać sprawa generalnie nie zbulwersowała nikogo poza etatowymi łowcami "lubieżnych kapłanów".Ale co tam, grunt to d*****ć tym czarnym, ideologię zawsze można dowiązać na poczekaniu.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie