📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ten rytm, ta porywająca nuta, ten głęboki tekst, niestety wszystko to nie w tej produkcji.

taka twórczość jest tak samo odrażająca jak otrzęsiny u salezjanów

Jak ten pan papież z Polski przebrał się kiedyś za Mikołaja to sam miałem go ochotę polizać po kolanach, ale ostatnio nie mam, bo go nie widuję już w TV i w ogóle. Nie wiecie co się z nim dzieje? Obraził się, czy jak?

fryca88 napisał/a:
Obraził się, czy jak?
Obraził się na śmierć. Od kilku lat stroni od kamer, ale jego żona i dzieci mówią, że stał się śmiertelnie poważny i zachowuje się jak jakiś sztywniak.

@up żarty o JPII
Idź mamusi powiedz żarcik, to Ci może je z głowy wybiją
Jesteście żałośni. Wystarczy że masoni zrobią Wam modę na jeżdżenie o Janie a Wy łapiecie wszystko... Żal mi Was ludzie, chociaż już jesteście dorośli (jeżeli podaliście prawdziwy wiek - a jeżeli tak to przykro mi z powodu poziomu inteligencji w tym wieku) to wierzę że może zmądrzejecie.
Pozdrawiam.
Idź mamusi powiedz żarcik, to Ci może je z głowy wybiją

Jesteście żałośni. Wystarczy że masoni zrobią Wam modę na jeżdżenie o Janie a Wy łapiecie wszystko... Żal mi Was ludzie, chociaż już jesteście dorośli (jeżeli podaliście prawdziwy wiek - a jeżeli tak to przykro mi z powodu poziomu inteligencji w tym wieku) to wierzę że może zmądrzejecie.
Pozdrawiam.

@up
Wyluzuj troche, żart kiepski ale bez przesady. Wyjdź Pan lizać tacie kolana.
ej faktycznie mikołaj
Wyluzuj troche, żart kiepski ale bez przesady. Wyjdź Pan lizać tacie kolana.
ej faktycznie mikołaj

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie