Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Piotr Kaszubski aresztowany
Infit • 2016-12-30, 0:19
Nie wiem czy pamiętacie małe zamieszanie z tym oto osobnikiem (Piotrem Kaszubskim) i portalem sadistic.pl jakie miało miejsce w 2013 roku (oto linki do tematu klik )

Kim jest ta osoba tak pokrótce ?!
Zniewieściały z ciężkimi zaburzeniami narcystycznymi milioner/przestępca, który cyzelował swój medialny wizerunek i który przez ponad 2 lata prowadził różnego rodzaju sprzedaż swoich produktów żerując na klientach oraz na którym ciąży aż 6 zarzutów postawionych mu przez prokuraturę.

sami oceńcie poziom jaki reprezentuje ta osoba
Zmieniono 1 razy Zgłoś
mazga50 2016-12-30, 0:37 67
chciałem napisać, że go przec🤬lują w pierdlu, ale wygląda na takiego, który to lubi...
Zgłoś
S................n 2016-12-30, 0:42 99
K🤬a... nie wiem... ale to jest jeden z takich... którym z radością bym bagnetem po bebechach dłubał... dziką radością. Gościu wyzwala we mnie takie poj🤬e emocje, że to nawet gniew już nie jest. Mam nadzieję ,że tej k🤬y do aresztu śledczego żywej nie dowiozą.
Zgłoś
DzidaZawodnik 2016-12-30, 0:45 7
@up

Faktycznie trochę Cię poniosło.
Zgłoś
maksymilian45 2016-12-30, 1:26 31
Wiecie co jest najsmutniejsze w tym wszystkim?
To że ludzie to debile i myślą że dzięki tabletkom zgubią wagę. Gdyby zaczerpnęli odrobinę podstawowej wiedzy to zdaliby sobie sprawę że za utratę wagi odpowiada dieta z deficytem kalorycznym + cardio czy jakakolwiek inna forma aktywności fizycznej.
Po drugie smutne jest to że ze względu na nędzne warunki życia w Polsce, ludzie są w stanie wciskać kit innym aby tylko sprzedać to gówno i zarobić na tym. Wiedzą że kłamią no ale muszą żeby jakoś przeżyć... Tak działa dziś świat, bardzo smutne.
Zgłoś
tranzystor 2016-12-30, 1:44 2
maksymilian45 napisał/a:

Wiecie co jest najsmutniejsze w tym wszystkim?
To że ludzie to debile i myślą że dzięki tabletkom zgubią wagę.

Jeszcze smutniejsze jest to, że ludzie uwierzyli w to, że sprzedając świerszcze można zarobić kokosy umożliwiające otwarcie własnej kliniki i zarobienie miliona. Tacy co w to uwierzyli są dodatkowo przeświadczeni w przekonaniu o niesprawiedliwości jaka ich dotknęła, bo taki inżynier np zarabia więcej od nich.
Zgłoś
Biszkopt22 2016-12-30, 2:13 1
Tak sie czasem zastanawiam.... Na c🤬j coś takiego żyje??
Zgłoś
M4rdi 2016-12-30, 5:32 15
Jaki kraj taki Escobar
Zgłoś
pakicito 2016-12-30, 7:36 2
ale nic nie wiadomo o tej dupie z reklamy, może się oddaje za kasę, ktoś wie?
Zgłoś
s................a 2016-12-30, 8:01
Cała sprawa w sumie mi wisi ale ta brawurowa akcja z zatrzymaniem w Wigilie śmierdzi politycznie nacechowanym szpanerstwem.
Zgłoś
Boss-man 2016-12-30, 8:03 1
Pies mu mordę lizał.
Zgłoś
dydolpawel 2016-12-30, 10:24
Podobny do Gracjana
Zgłoś
w................d 2016-12-30, 11:19 2
alexandrus napisał/a:

K🤬a... nie wiem... ale to jest jeden z takich... którym z radością bym bagnetem po bebechach dłubał... dziką radością. Gościu wyzwala we mnie takie poj🤬e emocje, że to nawet gniew już nie jest. Mam nadzieję ,że tej k🤬y do aresztu śledczego żywej nie dowiozą.

A co Ty chłopie, własnego życia nie masz, że tak się nakręcasz jakąś p🤬deczką z sieci?
Strach się bać Ciebie...

No chyba, że sam byłeś jego klientem D:
Zgłoś
u................t 2016-12-30, 11:23 2
@up
akurat mam podobne odczucia więc alexandrus ma zdrowe podejście
Zgłoś
w................d 2016-12-30, 11:28 18
ulthart napisał/a:

@up
akurat mam podobne odczucia więc alexandrus ma zdrowe podejście

To, że masz podobnie, jeszcze nie świadczy o waszym zdrowiu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie