A tak serio...
Dobra, w pewnych kręgach znany syn (pasierb) miliardera zaginąl, jest info. Odnaleźli ciało, jest info. (ponoć z pomocą Jackowskiego)
I na tym info powinno się zakończyć.
W dupie mam nowe szczegóły odnośnie 27latki... czy ciągła mu druta, czy tylko robiła loczki na głowie...
I jeszcze jedno.... łódź za kupę kasy, a nie ma odcięcia zapłonu??? Nawet prosta linka jak w żużlu.
Ta 27latka coś męsko wygląda...
A tak serio...
Dobra, w pewnych kręgach znany syn (pasierb) miliardera zaginąl, jest info. Odnaleźli ciało, jest info. (ponoć z pomocą Jackowskiego)
I na tym info powinno się zakończyć.
W dupie mam nowe szczegóły odnośnie 27latki... czy ciągła mu druta, czy tylko robiła loczki na głowie...
I jeszcze jedno.... łódź za kupę kasy, a nie ma odcięcia zapłonu??? Nawet prosta linka jak w żużlu.
ma odcięcie tylko nie skorzystał.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
Ze zrywki się nie korzysta, ona po prostu działa Koleś miał na nią totalnie wywalone, zresztą pływanie taką lekką budą z 250 konnym potworem w siedzeniu bez pasów to już inny poziom debilzmu
lepszy debilizm jest koło 3:00 gdzie gość ryzykuje życie dla jakiejś łódki....

lepszy debilizm jest koło 3:00 gdzie gość ryzykuje życie dla jakiejś łódki....
Nie widzę, by ryzykował życie... ale ok.
podpis użytkownika
Szkoda gadać.To mu nieśli wieńce, kwiaty
Order dali mu po śmierci
By mu złocił się na piersi
A jak umarł chłop z fabryki
Nie płakali, bo był nikim
Odszkodowań nie ma wtedy
Trumnę trzeba brać na kredyt
A jak padło dziecko z głodu
Nie ruszyło to narodu
Dalej po bogaczu kwilił
Taki to był nastrój chwili
Ciekaw jest czy Duda to teraz odznaczy jak w tym wierszyku ?
ps, takie na czasie po tragedii w Tatrach a po bogaczu, który się utopił.
Najlepsze jest to, że gdyby jakiś koleś się nie utopił, to pół Polski i tak nie wiedziałoby kto to jest
Ja dalej nie wiem kim on był i z jakiej pały media o nim piszą i w sumie gówno mnie obchodzi zgon jakiegoś nowobogackiego lalusia. Wk🤬ia mnie jedynie, że codziennie na wszystkich portalach spamią o jego zdechnięciu jakby znowu Tupolew pod Smoleńskiem się rozj🤬. Może jeszcze jakieś miesięcznice zorganizują z jego powodu, bo rodzinka nie może przeboleć że utracjusz i nieudacznik zdechł tak żałosną śmiercią i nikt o nim nie będzie pamiętał poza rodziną? Te artykuły z wyłączonymi komentarzami to przypadkiem nie rodzina sponsoruje, bo jakoś nie mogę uwierzyć w spontaniczne zainteresowanie mediów jego zezwłokiem?