👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pomidorro napisał/a:
Ile można sie podniecać tym debilem?? Na początku to było śmieszne,teraz to jest już żałosne.
Sam jesteś debil, pomidorze.
Nie ma co go oceniać. Pewnie zamiast chodzić na lekcje polskiego, to chodził na skocznie.
Jest dobry w lataniu i w tym się spełnił. Nie każdy k***a musi być prof. Miodkiem...
Jest dobry w lataniu i w tym się spełnił. Nie każdy k***a musi być prof. Miodkiem...

Taki z niego matoł jak nie jeden wspomniał tylko że zarobi na tym tyle że przed 40 bedzie się smiał z takich matołów jak wy co zapierdzielają za 1500 hehehehe

Jesli reprezentuje kraj to powinien potrafic sie wypowiadac. Dla mnie to idiota na ktorego nie moge juz patrzec bo razi mnie jego glupota.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie