Facet jest, hehehehe, pocieszny - jakby cały czas, hehehehe, na zielsku, hehehehe.
Kilka potraw się je....
... kilka potraw...
...potraw...
...potrawy...
... po trawy...
... kilka potraw...
...potraw...
...potrawy...
... po trawy...

podpis użytkownika
drum'n'bass | dubstep | breakcore
Pocieszny ale jednak matoł. Pewnie skończy jako klaun do wynajęcia.
podpis użytkownika
patorjk.com/text-color-fader/

Ile można sie podniecać tym debilem?? Na początku to było śmieszne,teraz to jest już żałosne.

Hehe heheh ehehehe hehehe heehe he. Co za, k🤬a, głąb...
może ma jakies sukcesy na koncie (mało się interesuje tą dyscypliną) ale jego większa część sukcesu według mnie ma związek z jego takim głupkowatym stylu bycia. Ot żeby coś pieprznąć do kamery żeby się odj🤬i.
Nie oczekuje po sportowcach głębokich wywiadów ale dobrze się słucha jak przynajmniej potrafią składać zdania bez wp🤬lania niepotrzebnych dźwięków.
Nie oczekuje po sportowcach głębokich wywiadów ale dobrze się słucha jak przynajmniej potrafią składać zdania bez wp🤬lania niepotrzebnych dźwięków.
podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
no sorry pomijając osiągnięcia to on za inteligentny nie jest

Bedzisz soba = bol dupy, bedziesz gral kogos innego = bol dupy, k🤬a czego wy chcecie??
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.

pomidorro napisał/a:
Ile można sie podniecać tym debilem?? Na początku to było śmieszne,teraz to jest już żałosne.
Mówisz o sobie?
Ludzie nazywają go "pociesznym" bo jest medialny tyle.
To po prostu debil, z każdego innego gościa który nie skacze, nie ma go w tv byście się śmiali.
To po prostu debil, z każdego innego gościa który nie skacze, nie ma go w tv byście się śmiali.
Jakby ten sam tekst powiedział ktoś inny to wcale by się to w necie nie znalazło
Sami jesteście debile, po prostu nie potrafi się wypowiadać przed kamerą. Chciałbym was zobaczyć przed kamerą, debile. i pamiętaj jeden z drugim, że on nie jest zobowiązany powiedzieć nic mądrego czy takiego co by was satysfakcjonowało. W sumie na jego miejscu to mam na was wyj🤬e debile.
@up do wszystkich hejterow
nie kazdy musi byc inteligentny zeby skakac... Piotrek to poprostu przyklad matola ktoremu latanie wychodzi lepiej niz wypowiadanie sie przed kamera xD
nie kazdy musi byc inteligentny zeby skakac... Piotrek to poprostu przyklad matola ktoremu latanie wychodzi lepiej niz wypowiadanie sie przed kamera xD
podpis użytkownika
Moje posty, komentarze nie mają na celu obrażania nikogo. Chodzi tylko o czarny humor ! \m/