Nasze nowe Dobro Narodowe
Piwo!

Piwo!
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Tutaj jest więcej takich tekstów
facebook.com/pages/Piotr-%C5%BBy%C5%82a-Official/419219738138922?fref=ts

facebook.com/pages/Piotr-%C5%BBy%C5%82a-Official/419219738138922?fref=ts

@Zielka, k🤬a i jesteś dowodem na to, że kobiety nie powinny wychodzić z kuchni, bo k🤬a nie umiecie pisać

pakicito napisał/a:
to ten co ćpie?
Nie, to ten co skacze...
podpis użytkownika
Życie jest sadistic.
Nie rozumiem co jest takiego fajnego w tym kolesiu. Nie potrafi się wysłowić, pisze też jakoś tak chaotycznie. Absolutnie mi to nie imponuje, a wręcz drażni. Według mnie to zwykły idiota a nie jakiś rasta-mesjasz!
Jacekk1988 napisał/a:
Nie rozumiem co jest takiego fajnego w tym kolesiu. Nie potrafi się wysłowić, pisze też jakoś tak chaotycznie. Absolutnie mi to nie imponuje, a wręcz drażni. Według mnie to zwykły idiota a nie jakiś rasta-mesjasz!
Kim Ty jesteś, że Go oceniasz? Zrobiłeś w życiu coś trochę lepiej od innych?
Gościu nie rżnie celebryty, mówi, co myśli i jest naturalny jak nasze polskie, kiszone ogórki.
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...

Zielka napisał/a:
brałabym go ! pozytywna twarz
Znaczy, że do minety by się nadał ???
No i jak zawsze powtarzam, że to jest gość a nie ten wąsaty myszoskoczek małysz. Cherlawy sprzedawca czekolady i połykacz banana, zawsze mnie wk🤬iał niemiłosiernie.
Hate in 3,2,1...
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Hate in 3,2,1...
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Przypominam, że Sadol ≠ Mistrzowie. Wrzucającemu należy się warn.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.

Hacerking napisał/a:
@Zielka, k🤬a i jesteś dowodem na to, że kobiety nie powinny wychodzić z kuchni, bo k🤬a nie umiecie pisać
![]()
ej no weź, nie obrażaj swojej mamy siostry itp

rusofil napisał/a:
Przypominam, że Sadol ≠ Mistrzowie. Wrzucającemu należy się warn.
Jak ty mnie zaczynasz wk🤬iać, jebańcze. Mistrz retoryki wszelakiej się znalazł. Ten twój awatar też mnie wk🤬ia, nawet bardziej niż posty twe zj🤬e.
Drugi k🤬a Mularz, jak nie ten sam głąb pod drugim nickiem, jebnij się k🤬a w łeb.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.