👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

I tak większość z was, by go wyzywała od lapsa,lamusa, cioty itd gdyby nie skoki fałszywce!

Troszkę go dziubło
i to rozumiem, a nie jak nie wiem... kto z Polskich skoczków jest taki uśmiechnięty non stop? Małysz był... Stoch? Taki... średnio wesoły, ale ten korzysta z tego życia! TAK TRZYMAJ PIOTREK!

i to rozumiem, a nie jak nie wiem... kto z Polskich skoczków jest taki uśmiechnięty non stop? Małysz był... Stoch? Taki... średnio wesoły, ale ten korzysta z tego życia! TAK TRZYMAJ PIOTREK!

w sumie to jak nic nie mowi i ja ma te gogle zalozone to calkiem przystojny

@up
w sumie to dziewczyna też
no może poza tą częścią z goglami
w sumie to dziewczyna też

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie