📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:16
🔥
wypadek i sprawdzenie stanu nadwozia
- teraz popularne

wesoły zajebisty gość i skoczek! Bardzo się cieszę, że wygrał chciałbym z nim wypić flaszkę. 3mam kciuki za niego w chuuuuj!

pomimo tego co robi jest po prostu debilem...pozytywnym debilem? ale nie rozumiem fascynacji dla czegoś takiego, dziękuje dobranoc
pełen szacun dla Kamila ale tak jak kiedyś oglądałem skoki ze względu na Adama tak teraz oglądam bo czekam na wywiad z Piotrkiem
ten gość pozwala mi zapomieć o niepowodzeniach naszych reprezntantów w innych dyscyplinach sportu w Polsce
ale dzisiaj to przegiął - pierwsze miejsce!
nie przygotowałem się psychicznie
Piotrek jesteś wielki
piwo leci
całej kadrze gratulacje
ten gość pozwala mi zapomieć o niepowodzeniach naszych reprezntantów w innych dyscyplinach sportu w Polsce
ale dzisiaj to przegiął - pierwsze miejsce!
nie przygotowałem się psychicznie
Piotrek jesteś wielki
piwo leci
całej kadrze gratulacje

jak bys palil od mlodego to bys wiedzial ze biali tylko po thc moga skakac
GO GO GO Piotr

GO GO GO Piotr

placki ziemniaczane koniec tego sportu spalone nie do odwrucenia w tym pokoleniu

To jest po prostu wzór do naśladowania. Nie dość, że zajebiście skacze (a dzisiaj to już dał prawdziwy popis) to jeszcze udziela mega wywiadów. Większość "celebrytów" powinna się uczyć od niego bo jak widzę te same mordy gadające jakby im coś do dupy wlazło to aż się odechciewa TV oglądać. Jeszcze raz brawo Piotrek i oby więcej takich sukcesów!
Ps. Dlaczego można postawić tylko jedno piwo?
Jemu to się cała krata należy!
Ps. Dlaczego można postawić tylko jedno piwo?

KMD napisał/a:
Chciałbym mieć na nazwisko Żyła...
Mówili by: nie bądź żyła, daj czipsa, a ja bym nie dał.
Za ten suchar dam Ci puchar XD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie