👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miszczu śmiechem zaraża
Nie da się go oglądać bez uśmiechu. "Się gupio pytasz" rozbroiło

To jest mega pozytywny człowiek
takiemu tylko życzyć jak najlepiej !

On jeszcze nie ogarnia co się stało, ale brawa i więcej takich skoków w jego wykonaniu.

Możecie mi k🤬a napisać co was jara w tych jego wypowiedziach? Wszędzie k🤬a Piotruś !!! Czy tylko mnie on wk🤬ia niemiłosiernie ?
bydgoszcz napisał/a:
Możecie mi k🤬a napisać co was jara w tych jego wypowiedziach? Wszędzie k🤬a Piotruś !!! Czy tylko on mnie wk🤬ia niemiłosiernie ?
A co? Ma płakać bo wygrał? Człowiek jest mega pozytywny,nawet gdy mu nie wychodzi potrafi sie śmiać,Piotr ma w sobie coś takiego że nie da sie nie śmiać słuchając jego wypowiedzi,a jak ciebie to nie śmieszy to zawsze możesz sobie włączyć Familiade i posłuchać żartów wujka Karola.

@2up, tak tylko Ciebie. Chłop do obrazu Polaka nie pasuje - bo nie ma zwieszonej mordy, nie chodzi sfochowany i nie hejtuje innych. Za to k🤬a go lubimy
Bo ma w sobie w c🤬j pozytywu i optymizmu. Jest pozytywnie zakręcony.

W końcu mamy reprezentacje w skokach a nie pojedyncze gwiazdy.
Chciałbym mieć na nazwisko Żyła...
Mówili by: nie bądź żyła, daj czipsa, a ja bym nie dał.
Mówili by: nie bądź żyła, daj czipsa, a ja bym nie dał.

bydgoszcz napisał/a:
Czy tylko mnie on wk🤬ia niemiłosiernie ?
Tak.

Gratuluję sukcesu, ale fakt faktem - rzadko kiedy inteligentny człowiek zostaje sportowcem

Gofrów się nawp🤬lał z brudnej gofrownicy, pewnie wódą przepił i poszło

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie