Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2010-02-22, 12:01
Mam edycję kolekcjonerską Fallout'a 3. Niestety nie mogę jej normalnie uruchomić, bo system antypiracki twierdzi że mam pirata. Więc żeby uruchomić oryginalną grę musiałem ściągnąć cracka...
Zgłoś
Konto usunięte 2010-02-22, 12:20
Tia. Z jednej strony to wszystko przez piratów. Z 2 dają nie wiadomo jakie zabezpieczenia (ACII :/) a i tak spiracą, a my będziemy cierpieć na oryginalnej kopi...
Zgłoś
Konto usunięte 2010-02-22, 12:35 2
http://www.cdaction.pl/news-4360/szef-bioware-mamy-sposob-na-piractwo.html
Zgłoś
mooop12 2010-02-22, 14:26
Whiltierna a w duchy wierzysz? Do Mass Effecta 2 wszystkie dlc już są scrackowane i można grać Nie to że mówię ze ja gram ale... A co do samego obrazku, to filmy na dvd to chyba same półgłówki kupują, albo się idzie do kina, albo ściąga, ale co do gier, ściągniesz? Spodobała ci się? To kup, w końcu autorom należy się jakieś wsparcie finansowe
Zgłoś
Ingles 2010-02-22, 16:16 2
mooop12, mam koło 300 oryginalnych filmów na DVD, jestem półgłówkiem, bo nie kradnę? Fakt, czasem wk🤬ia mnie milion reklam i pierdół na oryginalnych DVD, ale taki jest moim zdaniem ich urok. Jak w kinie, kiedy na reklamach op🤬lisz już cały popcorn.
Teraz, kiedy w gazetach można kupić naprawdę dobre filmy po 7 czy 8 złotych wstyd byłoby mi ściągać film zamiast wydać te parę groszy i sobie go kupić. Poza tym jakość obrazu i dźwięku też się dla mnie liczy, nie każdy lubi oglądać filmy na 17 czy 19 calowym monitorze. RMVB z dźwiękiem w najlepszym wypadku 2.1 to już w ogóle porażka.
BTW mam też koło 150 książek, kupowanych przez kilka lat po 30-50 pln za sztukę, też jestem półgłówkiem, bo nie ściągam e-booków?
Zgłoś
Konto usunięte 2010-02-22, 18:34
mooop12,

A czy to ja się podpisałam pod tym artykułem?
Zgłoś
mooop12 2010-02-22, 18:37
galo11 Raz. Masz racje, o gazetach zapomniałem, też mam ich ponad 300 Dwa, nie wiesz co mówisz o jakości, wiesz ile kosztuje film na blu-rayu? Do tego jeszcze napęd, a z internetu ściągniesz 1080p i to z dźwiękiem 5.1 A trzy, książek też mam sporo, ale e-booków w ogóle nie ściągam, jak chcę coś przeczytać to wypożyczam, poza tym nie wciskaj mi w usta rzeczy których nie mówiłem(pisałem), o żadnych e-bookach ani gazetach nie pisałem, mowa była tylko o filmach(nie dvd). Poza tym 2, jest różnica pomiędzy 8 zł za gazetę a 40zł za normalne dvd(i to po jakimś czasie od premiery samego dvd).

@EDIT Whiltierna, wiem że nie ty, tak mi się jakoś napisało
Zgłoś
Konto usunięte 2010-02-22, 19:58
grałem w Hearts of Iron 2, jednak po pewnym czasie stwierdziłem, że możnaby kupić wreszcie oryginał. Kupiłem. I co? Okazało się, że oryginał to wersja 9.3535252525326765757, która ma mnóstwo nowych "fajnych" rzeczy i dodatków których nie chcę i w dodatku nie da się ich wyłączyć. I grałem z powrotem na piracie, a oryginał został szybko usunięty z kompa.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-02-22, 20:01
mooop12, może jeszcze powiesz "mam linuxa - jestem legalny"?
Zgłoś