Azjata, azjata, ryż, ryż, ale kto będzie zaliczał wszystkie ładne laski w szkole, on czy wy? Laski lecą na pseudo artystów, czegoś się tam szpilać na gitarze nauczysz i zawsze się jakaś do miętoszenia kluska znajdzie.
Jedna z zasad brzmi: ''Zrobiłeś coś dobrze, dużo młodszy chinol zrobi to dużo lepiej''

podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.

Wymiata, że ja p🤬le... Parada atrakcji normalnie. Co to w ogóle dziś jest? Dzień z muzyką z Piratów z Karaibów?
Robster napisał/a:
Laski lecą na pseudo artystów, czegoś się tam szpilać na gitarze nauczysz i zawsze się jakaś do miętoszenia kluska znajdzie.
Skąd te informacje ?!? - Czasy sie zmieniły a Pani Higienistka nadal robi cie w c🤬ja ...
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"
brakuje jeszcze cyganki w wieku 8 lat wymiatającej na akordeonie
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi

I takiemu bym dał drobne jak by wsiadł do tramwaju i grał, a nie drącemu ryj rumunowi.

Najlepiej jak do autobusu wchodzi i podstawia swój zasrany kubek pod twarz i tylko słychać jakiś bełkot: "free itens plx"
Piękne granie na gitarze kosztem amputowanej końcówki kciuka u prawej ręki :/ Albo tatuś uciął co by motywacje zwiększyć