Debil w 20 letnim audi co ma w dupie wszystko.
W połowie filmu żałowałem ,że jakiś tir z ładunkiem 40tonowym nie wj🤬 mu się na czołówkę...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
co ma do tego wiek samochodu...? te 20letnie auta są o niebo lepsze od tych dzisiejszych robionych na jedno kopyto pudeł
m................s
2013-06-20, 5:50
filmik nie pokazal nic niezwyklego, codziennie tysiace audi, golfow czy innych volvo tak robia
kolo zademonstrowa jaki potencjal drzemie w potwornym 1.9 tdi:)
najlepsze jest to, że gość w audiolce zapyla jak dziki, wyprzedza gdzie się da, a i tak autor filmiku jest cały czas za nim
podpis użytkownika
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
A................U
2013-06-20, 8:14
Muzyczka jak z Pegazusa
H................s
2013-06-20, 8:21
A może chciał kupe?
F................m
2013-06-20, 8:24
seattle napisał/a:
co ma do tego wiek samochodu...? te 20letnie auta są o niebo lepsze od tych dzisiejszych robionych na jedno kopyto pudeł
Ta A4 to już typowe gówno z lat 90-tych.
zonk
2013-06-20, 8:47
Nawet jakby wytargać kolesia z auta i mu wp🤬lić to i tak będzie wielce obrażony, bo on "nic takiego nie zrobił". Debili pełno na drogach.
Tak, tak. Wszyscy tacy święci kierowcy że Was żywcem do nieba wezmą.
Co do 1,9 TDI (jest ich kilka) to niestety ale jest potencjał, jeśli ktoś czymś takim jeździł to bardzo dobrze zdaje sobie z tego sprawę.
Velture napisał/a:
W połowie filmu żałowałem ,że jakiś tir z ładunkiem 40tonowym nie wj🤬 mu się na czołówkę...
To ja żałuje że go nie spotkałem jak jechał na czołowo, mógł bym ładnie mu boczek przyrysować, chodz mogło by się skończyć tragicznie ale czego sie nie robi dla szanownej widowni sadistica
seattle napisał/a:
To ,że w 20 letnim aucie jest o wiele większa szansa ,że coś ci się popsuje w trakcie wyprzedzania - chociażby przejście silnika w tryb awaryjny gdzie nagle zostaje ci 30% mocy albo wyciek płynu hamulcowego przez stare, sparciałe przewody.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
G................4
2013-06-20, 12:17
@ Velture hahahaahahahahahahah
a co do filmu to 1,2,3 to nie takie straszne rzeczy. ale 4 i 5 to przegięcie pały i powinien wyj🤬.
A czemu autor wyciął swoje doganianie tego audika ?
miałem nadzieję ze na końcu wyjebie w drzewo :/
n................n
2013-06-20, 12:59
Oby dla niego trud się niedługo skończył