Miejscowość Rędziny
Pewien osobnik ma wyj🤬e na przepisy ruchu drogowego. Młody miał szczęście.
Nagranie ku przestrodze.
Podobno sprawca nie posiadał prawka i grozi mu 3 lata zakładu
Kierowca do zaj🤬ia, serio ty k🤬o jak to widzisz to mam nadzieję że zdechniesz marnie. Dzieciaki...schodzimy na przejściach z roweru więc i z hulajnogi. Zwiększają się wasze szanse bo pojebów jak widać nie mało.
39-latek został już zatrzymany. Jak się okazało nie posiada uprawnień do kierowania i już wcześniej był karany za szereg przestępstw i wykroczeń drogowych.
Za wyprzedzanie/omijanie na przejściu dla pieszych uprawnienia powinny lecieć na 3 miesiące...
sqnk
2021-06-09, 17:01
jakby jechal szybciej to by zdazyl przed samochodem
garota napisał/a:
garota • 26 minut temu
Kolega dobrze napisał. Po przejściach się nie jeździ i jest to zapisane w prawie. Moje dzieciaki od małego mają też wpajane do głowy także to, że przez ulicę się nie przebiega. Miał łebek szczęście bo raczej marnie by skończył.
Kierowca do odstrzału który wyprzedzał. Baba która zaparkowała przed przejściem do postrzału - za stwarzanie zagrożenia, rodzice kurator by zaczęli lepiej prowadzać dzieciaka przez przejścia. Kumulacja jak by 6 w lotka trafił
I jak zwykle c🤬ja mu zrobią, będzie dalej jeździł bez prawka i pełna wyjebka, dostanie jakiś gówno warty mandat i tyle, nagle jak w końcu kogoś zajebie na drodze to będzie wielkie zaskoczenie, że jechał mimo sądowego zakazu
Odrąbać łapy tej k🤬ie w marzeniu każdego tępego wsiura - Pasku B5.
a ta c🤬a dlaczego pod znakiem przejscia parkuje ? co ona poj🤬a ?!
Mam nadzieję, że psy już go namierzają.
O ironio, gdyby zap🤬lał wolniej to by dzieciaka zabił...
35i
2021-06-09, 18:08
mygyry napisał/a:
I jak zwykle c🤬ja mu zrobią, będzie dalej jeździł bez prawka i pełna wyjebka, dostanie jakiś gówno warty mandat i tyle, nagle jak w końcu kogoś zajebie na drodze to będzie wielkie zaskoczenie, że jechał mimo sądowego zakazu
Jeżeli to jest recydywa, to frajerzyna idzie pierdzieć w pasiaki.
Cytat:
Podobno sprawca nie posiadał prawka i grozi mu 3 lata zakładu
A powinien KS i to na miejscu.
Komentarze zjebów:
- domagają się KS, gdy pojeb nie zabił
- przejazd na przejściu. Nie ma znaczenia czy jechał, czy szedł. Ważna jest prędkość. Chłopiec przyspieszył, bo używa mózgu. Widzi, że z prawej się zatrzymali, z lewej pusto. Gdyby przejeżdżał na przejściu szybko, a spadłby na niego - to też wina dzieciaka?
To jest jakaś przelotówka - przed i za przejściem jest od razu 70. Przesada jakaś.
google.com/maps/@50.8547889,19.2046746,3a,21.5y,235.46h,92.05t/data=!3...
google.com/maps/@50.8547889,19.2046746,3a,21.5y,58.31h,87.11t/data=!3m...