👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak_chcesz_to_chodz napisał/a:
No i prawidłowo, prawo jest dla wszystkich.
Chyba zapomniałeś o polisrykach...

Sonal napisał/a:
A co do ciuli typu "jak_chcesz_to_chodz" - to szkoda słów. Spermojadki zapewne prawko dostali za obciągniecie egzaminatorowi.
Ciule to cie robiły, pozdrów swoich ojców ode mnie.

wojniz2 napisał/a:
Ja bym też wyprzedził w takiej sytuacji bo.... w miejscu gdzie zacząłem wyprzedzać, nie mogłem mieć pojęcia o przejściu dla pieszych. Znak stoi w miejscu przejścia, a ostrzegawczego wcześniej nie widzę. Po pasach na jezdni też nie mogę wnioskować, że nie powinienem wyprzedzać.
Wg przepisow,kierowca ma obowiazek upewnic sie,ze moze bezpiecznie-dla siebie i innych-wykonac manewr wyprzedzania
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie