Piękny manewr myśliwcem. Podejrzewam, że to Su-27.
podpis użytkownika
Heteroseksualny, właściwej rasy i koloru rasista, homofob, ksenofob, antysemita i mizogin o poglądach totalitarnych. Wyznawca jedynej słusznej religii jaką jest religia Latającego Potwora Spaghetti.
A to przypadkiem nie model ? coś jak to ?
serczynski napisał/a:
Piękny manewr myśliwcem. Podejrzewam, że to Su-27.
A ja podejrzewam, że jesteś idiotą... Na razie to hipoteza
podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Konto usunięte
2018-05-19, 18:22
Tak, to model. Nie ma właściwych pełnowymiarowemu myśliwcowi smug kondensacyjnych.
Nie znam się i się wypowiem bo akurat świadkiem byłem jak ruskie w podobny sposób kręciły. Maszyna jakby bezwładna była.
Konto usunięte
2018-05-19, 21:46
To musiało być naprawdę wyjątkowo sucho. Nawet od spalin nic się nie kondensuje. Skoro tak to szacunek.
pff, w San Andreas tak samo robiłem
air show moskwa 2017 su 35
Konto usunięte
2018-05-19, 23:19
h🤬jowe ani się nie rozbił ani nie ma baby z k🤬sem
zwinniejszy w powietrzu niz moja stara w lozku
Jakby wyłączył grawitację, to może.
Tzw. Kobra Pugaczowa od Wiktora Pugaczowa, oblatywacza samolotów Suchoj który jako pierwszy wykonał ten manewr na Su-27. Od tego czasu technika sterowania ciagiem poszła tak do przodu, że manewr był wielokrotnie urozmaicany o dodatkowe elementy "przeczące prawom grawitacji"
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
O k🤬a ilu idiotów się zleciało...
@pazuzu
To nie model, tylko prawdziwy Su-35 na pokazach w Moskwie w 2017r
@brd
Smugi kondensacyjne to masz zamiast mózgu. Doucz się zanim zaczniesz p🤬lić głupoty.
@ellsworth
Owszem latają z fantazją ale jak trzeba coś ładnie i celnie rozp🤬olić to zbombardują pół dzielnicy.