👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w sumie dobry film, nieczęsto można zobaczyć że bez treningu nie wszystko tak idealnie wychodzi

Półośka
PS. Latałęm wtedy z tym ziomem z e30 i powiem wam, że super chłopaki ogarniają,
A odnośnie tego pajaca co sie pruł tak na początku, to w Biłgo jest tor o "dość" szorstkim asfalcie, i trzeba troche więcej mocy, zeby dobrze zerwać przeczepność.

PS. Latałęm wtedy z tym ziomem z e30 i powiem wam, że super chłopaki ogarniają,
A odnośnie tego pajaca co sie pruł tak na początku, to w Biłgo jest tor o "dość" szorstkim asfalcie, i trzeba troche więcej mocy, zeby dobrze zerwać przeczepność.

ale ciotki tu siedza. Wez przygotuj tak sobie fure zeswapuj silnik i wydaj na to kupe kasy, zeby jakas ciota w necie napisala ale złom bo w nfs sa takie ładne autka. C🤬LE
Dla mnie bomba, ale taka rada, jeżeli masz klatkę zakładaj kask inaczej przy dachowaniu materiał będzie na harda !
Też materiał własny tzn nagrywany przeze mnie .Na zlocie Bmw w Kluczewie

Latałem z autorem tematu bokiem... Z młodym dokładnie... Podziw i piwko.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie