📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Hahahaah nie da się tego raz obejrzeć xD Pięknie na końcu skwitował XDD
Azbest1984 napisał/a:
Kolega pyta gdzie można go pooglądać
Gypsycrusader. Poszukaj na telegramie
Azbest1984 napisał/a:
Kolega pyta gdzie można go pooglądać
t.me/gypsycrusader88
I jeszcze archiwum:
t.me/GypsyCrusaderOmegleArchive
@smc: No ale czarni sami sobie zapracowali na to że jest obraźliwe. Jakby dbali o wizerunek swojej rasy, i większość z nich nie zachowywała się jak zwierzęta to niczego by się nie musieli wstydzić.
pokrętne to, ale prawdziwe.

Skąd mieli o tym wiedzieć? Dostosowywali swoje zachowanie do swojej logiki, nie wiedzieli, że będą oceniani przez Białych według ich kryteriów.
W dżungli kradzież nie istnieje, po prostu bierzesz sobie z przyrody i już. Pracy tam nie ma, tylko łowiectwo. Agresja i dominacja pozwala przeżyć. Życie i śmierć przeplatają się ze sobą, bo nie wiesz, czy dożyjesz jutra. Stąd nie ma sensu inwestowanie w edukację i budowanie przyszłości. Jest tu i teraz.
Spędziłem pewien czas w Kenii, wiem o czym mówię.
W dżungli kradzież nie istnieje, po prostu bierzesz sobie z przyrody i już. Pracy tam nie ma, tylko łowiectwo. Agresja i dominacja pozwala przeżyć. Życie i śmierć przeplatają się ze sobą, bo nie wiesz, czy dożyjesz jutra. Stąd nie ma sensu inwestowanie w edukację i budowanie przyszłości. Jest tu i teraz.
Spędziłem pewien czas w Kenii, wiem o czym mówię.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie