👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

I tak tam ją faceci co chwila zaciągają żeby wyr🤬ać, to co się będzie.

@up bo można por🤬ać taką szmatę jak na fotce.
Jak ktoś nie jest/nie chce być w związku i nie ma ambicji żeby poderwać normalną kobietę to idzie w takie miejsce i r🤬a szmaty.
I wszyscy zadowoleni.
Jak ktoś nie jest/nie chce być w związku i nie ma ambicji żeby poderwać normalną kobietę to idzie w takie miejsce i r🤬a szmaty.
I wszyscy zadowoleni.

Ale straszne. dziewczynie się pomylilo, i tyle. Nie wygląda to fajnie, ale wielu osobom sie zdarza nachlać i robic dziwne rzeczy, ale najlepiej smiac sie z kogos wyzywanie od szmat to z deka przesada.

Nowicjusz
Zapraszamy do działu HARD. Tam jest masa ciekawych tematów

Wydaję mi się, że po pewnej elastycznej godzinie od rozpoczęcia imprezy (może być druga, może to być 10ta godzina) dużo więcej rzeczy "mieści się w granicach"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie