Łagodny pies stał się ofiarą agresywnej kobiety w nowojorskim metro
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hurr durr bezpieczna rasa, hurr durr to od właściciela zależy, hurr durr dziecko się z nim bawi, ciąga za go uszy i jest super
Jaką kobietę... przecież to jakaś czarna samica jest.
No to biegusiem po adwokata i płakać przed sądem, że od teraz ma uraz do psów i pociągów a pies to wyszkolony rasista i jak na juSSej przystało młody przez reszt życia będzie płacił długi
Puszek nie gryzie, on się tylko tak bawi.
po pierwsze powinni wpierdzielać olbrzymie kary za wsiadanie do transportu publicznego z psem bez napyszcznika, nawet najłagodniejszemu psu dziecko może stanąć na łapę i złapie je za twarz
dwa, mimo że nie korzystam z ZTM to mam w kieszeni zawsze coś na takiego agresora, abo innego
@Hrabia Drapula niby co tam w kieszeni nosisz?
Noniesondze napisał/a:
Hurr durr bezpieczna rasa, hurr durr to od właściciela zależy, hurr durr dziecko się z nim bawi, ciąga za go uszy i jest super
HURR DURR Kaganiec i po problemie.
Ta hipokryzja... Czarny krzyczy "call the police"
Kolor skóry gryzionej przypadkowy?
"You're not telling the dog to release"...............
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Recydywista napisał/a:
HURR DURR Kaganiec i po problemie.
Uwazaminaczej napisał/a:
W tej kolejności powinno być. Tak rozmawiają właściciele takich piesków. Teraz czaisz? Uprzedziłem Twój post.
Psy mają taką wadę konstrukcyjną, że w takiej sytuacji wystarczy unieść do góry tylne łapy i chcąc nie chcąc puści. Powinno się uczyć tego właścicieli dużych psów. A odszkodowanie się faktycznie tej kobiecie należy jak psu buda.