Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Prozac 2015-02-06, 19:44 2
widze "experty" od kolczatek "spilowanych na igly" i sily do utzymania psa..... ehhh widac ze psy znacie z tv ale naprawde o nich nic nie wiecie, nie smycz a mozg jest potrzebny!!!
mam 2 bule i jakos zero sily potrzeba zeby je prowadzic na smyczy bez zadnych kolczatek! ba nawet moja siostrzenica 4 letnia moze je prowadzic a psy jej nie pociagna! kwestia wiedzy na temat zwierza i tego jak one patrza na swiat!
Cesar Milan w tv i konsekwencja w wychowaniu wystarczy aby taka wiedze zdobyc!
Nie robcie z psow zabojcow to chyba nie forum tvn lub trwam!
Zgłoś
S................7 2015-02-06, 20:01
Wygląda na miłego pieska
Zgłoś
Matush5 2015-02-06, 20:15 1
Prawda jest taka, że jak taki pies by się miał wyrwać to i wyrwał by się dla pudziana, jak taki pies podejrzewam, że auto by pociągnął. Przecież to sama kupa mięśni, najważniejsze jest wytresowanie. Jak pies wytresowany to dla córki 5 letniej może go dawać na spacer i będzie grzecznie maszerował przy nodze. Nie wyobrażam sobie takiej bestii bez specjalnego szkolenia. Sam mam owczarka niemieckiego który waży prawie 70 kg i w trakcie zabawy potrafił czasami przeciągnąć mnie przez pokój (a mały nie jestem) a co dopiero taki stwór...
Zgłoś
mecenaz 2015-02-06, 20:23
Teraz pytanie jak to zaj🤬 w razie W , z litr tego czym sie psy usypia ?, czy pół magazynka 9mm ?
Zgłoś
A................U 2015-02-06, 20:34
A coś o psiaczku???
Zgłoś
S................n 2015-02-06, 21:00
Jak masz takiego psiaka w domu to niepotrzebna ci broń
Zgłoś
weynrob 2015-02-06, 21:20 2
@matush owczarek niemiecki 70 kg to chyba z akumulatorem na plecach
Zgłoś
j................9 2015-02-06, 21:39 1
@up
Pił dużo mleka jak był mały
A tak serio - Matush5, wzorzec okresla maksymalną rasę ONka na 45 kg. Jeżeli Twój dobija do 70 to znaczy, że masz zwykłego kundla, pewnie jeszcze za niego zapłaciłes Poczytaj o pseudohodowlach, pozdrawiam
Zgłoś
mali118 2015-02-06, 22:04
uuuu listonosz poleconego do domu by juz nie przyniosl
Zgłoś
RockyWood 2015-02-06, 22:30
znajoma miała podobnego wielkością... jak jej pytałem "na c🤬j ci takie wielkie bydle w domu" a ta palnęła (w towarzystwie 10-15 osób) że "a wiesz... jak nie ma mojego chłopaka to się mną opiekuje". Wszyscy wtedy mieliśmy po 18-20 lat więc odpowiedź była skazana na porażkę roku

podpis użytkownika

Rock.
Zgłoś
Manian 2015-02-06, 22:42
och wy w dupe j🤬i debile ... co by ten pies nie robił ...
to zobaczcie co ta drobniutka sunia potrafi zrobić

podpis użytkownika

Illuminati want my mind, soul, and my body...
Secret society, tryin' to keep they eye on me...
Zgłoś
B................g 2015-02-06, 23:11 1
Czekam na zdjęcia tej pani na hardzie, jak sie kiedyś spina na nią wk🤬i
Zgłoś
p................b 2015-02-06, 23:31
"Myślisz że ty byś go utrzymał? Jak znam życie to ważysz mniej od tego psa."
Kolejny p🤬do-kulturysta się znalazł.
Zgłoś
e................l 2015-02-07, 0:08
NafazowanyKoleś oho, widzę syndrom małego k🤬sa kolega ma
Zgłoś
Hvsarz 2015-02-07, 6:16