👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No faktycznie jak sie ma dobre nasadki to nic tylko starej w szyje wkręcać.
o ja jebie.... jakbym siebie słyszał... tylko ja mimo zmęczenia zniosłem na dól..
Nie znam typa, ale jak dla mnie to tacy jak on powinni grac w największych światowych produkcjach. Nie wspomnę o "M jak miłość" i "W11"

Piękny ma akcent, wręcz aktorski ten łysy bandzior, nawet przekleństwa pięknie wysławia.

The Butcher napisał/a:
Tak sztucznego dialogu dawno nie widziałem.
tomekkp napisał/a:
Piękny ma akcent, wręcz aktorski ten łysy bandzior, nawet przekleństwa pięknie wysławia.
A jaki ma mieć akcent? Słuchaliście tego co mówił? Toć to nauczyciel angielskiego a nie łysa pała w dresie. Gra osobę porytą na bani i wykształconą. Jaki ma mieć akcent? I jaki ma być dialog? Jedno i drugie do przedstawionej osoby jak najbardziej pasują. No może fakt, że się w tym chwali, zbyt łatwo zaczął opowiadać. Jedyny błąd. I to nie z jego winy a scenariusza. Nie czaje o co wam come one?

Ale z tymi kornikami to miał rację. Ja wszystkie trupy do szafy wrzucam i czekam aż korniki zeżrą

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie