Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Pitbull
konto usunięte • 2020-07-27, 21:47
Urocze stworzenie

Któregoś dnia op🤬li właściciela
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2020-07-28, 0:47 19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2020-07-28, 0:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2020-07-28, 1:04 2
Zgłoś
konto usunięte 2020-07-28, 1:06 13
Zgłoś
malarzinho7 2020-07-28, 1:19 1
Zgłoś
Emilian89 2020-07-28, 1:48 1
piterrulez napisał/a:

0:29 górna prawa dwójka próchnica - do leczenia

Przecież to jest szczeniak i ma mleczarki sam mam Amstaffa ma 6 miesięcy i waży 25 kg i jest przejawem "psa mordercy" zabija miłością
Zgłoś
xXx5226 2020-07-28, 2:50 2
Zgłoś
35i 2020-07-28, 4:36 3
Zgłoś
garota 2020-07-28, 5:42
Zgłoś
Noside 2020-07-28, 7:11 3
Zgłoś
Bulterier86 2020-07-28, 7:18 2
To nie jest pit bull tylko
STAFFORDSHIRE BULL TERRIER z pit bullem nienma nic wspólnego
Zgłoś
konto usunięte 2020-07-28, 7:39 1
Trudny0707 Wyrażaj się grzeczniej. No i dziwne, że słyszysz to co ktoś napisał. Ja czytam.
Burackie słownictwo...

nie zesraj się

a propo tematu .....SupremeLeader ma 100 procent racji, bo jeśli to wlaściciel psa filmuje, to on i pies do uśpienia
Zgłoś
doriskor 2020-07-28, 8:21 1
Jest cały system żywieniowy zwierząt - karmienie surowym mięsem i naturalnymi składnikami - nazywa się to BARF. Jest zdrowszą alternatywą dla gotowych mieszanek karm, trzeba jednak porządnie się nad tym pochylić i indywidualnie dobrać pod psa potrzeby.

A ten bull jest po prostu potężnie skrzywdzony przez ludzi, robi pod siebie co widać na filmiku. Szkoda, że zapewne za to zapłaci życiem, gdy w końcu właściciel go nie okiełzna.
Zgłoś
konto usunięte 2020-07-28, 9:17
Cenzurator2000 napisał/a:

każdy pies karmiony surowym mięsem będzie agresywny nawet york, bo potem od człowieka wyczuwa że jest po prostu surowym mięsem, ale taką bestie to od razu odj***ć

Moje jedzą surowe mięso i nie są agresywne. Nawet jak im miskę z jedzeniem przestawiam to się tylko grzecznie odsuwają.
Zgłoś
Cezary666 2020-07-28, 9:20 1
Ej, jaką krzywdę trzeba zrobić psu, żeby się tak zachowywał? Mam pitbulla(co prawda mix z czymś tam, ale raczej jakiś mix z molosem), doga niemieckiego (fci) i mix jamnika. Moim psom można dać kawał schabu i jak poprosisz to oddadzą w nienaruszonym stanie. Pitbull jest największym psim przytulakiem jakiego znam, uwielbia dzieci, jest delikatny i bardzo uważny w kontaktach z nimi. Dog może nie jest zbyt wylewny, ale jak kogoś nie lubi to po porostu jest neutralny. Jamnik, ogarnięty od momentu znalezienia. Dodam, że nigdy ich za nic nie karałem, po prostu nagradzam za dobre zachowania a za złe nie i uwaga działa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem