👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

piterrulez napisał/a:
0:29 górna prawa dwójka próchnica - do leczenia
Przecież to jest szczeniak i ma mleczarki sam mam Amstaffa

To nie jest pit bull tylko
STAFFORDSHIRE BULL TERRIER z pit bullem nienma nic wspólnego
STAFFORDSHIRE BULL TERRIER z pit bullem nienma nic wspólnego

Trudny0707 Wyrażaj się grzeczniej. No i dziwne, że słyszysz to co ktoś napisał. Ja czytam.
Burackie słownictwo...
nie zesraj się
a propo tematu .....SupremeLeader ma 100 procent racji, bo jeśli to wlaściciel psa filmuje, to on i pies do uśpienia
Burackie słownictwo...
nie zesraj się
a propo tematu .....SupremeLeader ma 100 procent racji, bo jeśli to wlaściciel psa filmuje, to on i pies do uśpienia
Jest cały system żywieniowy zwierząt - karmienie surowym mięsem i naturalnymi składnikami - nazywa się to BARF. Jest zdrowszą alternatywą dla gotowych mieszanek karm, trzeba jednak porządnie się nad tym pochylić i indywidualnie dobrać pod psa potrzeby.
A ten bull jest po prostu potężnie skrzywdzony przez ludzi, robi pod siebie co widać na filmiku. Szkoda, że zapewne za to zapłaci życiem, gdy w końcu właściciel go nie okiełzna.
A ten bull jest po prostu potężnie skrzywdzony przez ludzi, robi pod siebie co widać na filmiku. Szkoda, że zapewne za to zapłaci życiem, gdy w końcu właściciel go nie okiełzna.

Cenzurator2000 napisał/a:
każdy pies karmiony surowym mięsem będzie agresywny nawet york, bo potem od człowieka wyczuwa że jest po prostu surowym mięsem, ale taką bestie to od razu odj***ć
Moje jedzą surowe mięso i nie są agresywne. Nawet jak im miskę z jedzeniem przestawiam to się tylko grzecznie odsuwają.
Ej, jaką krzywdę trzeba zrobić psu, żeby się tak zachowywał? Mam pitbulla(co prawda mix z czymś tam, ale raczej jakiś mix z molosem), doga niemieckiego (fci) i mix jamnika. Moim psom można dać kawał schabu i jak poprosisz to oddadzą w nienaruszonym stanie. Pitbull jest największym psim przytulakiem jakiego znam, uwielbia dzieci, jest delikatny i bardzo uważny w kontaktach z nimi. Dog może nie jest zbyt wylewny, ale jak kogoś nie lubi to po porostu jest neutralny. Jamnik, ogarnięty od momentu znalezienia. Dodam, że nigdy ich za nic nie karałem, po prostu nagradzam za dobre zachowania a za złe nie i uwaga działa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie