👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wygasić to trzeba tylko i wyłącznie właścicieli, którzy nie potrafią upilnować psa. Niezależnie jakiej rasy, bo i york wbrew pozorom może zranić. Zwłaszcza dziecko.

baronturbina napisał/a:
To wina ludzi bo zwykle biorą dla szpanu zaraz po tym jak 500+ odebrali. Powinni zakazać ludzi którzy biorą takie psy.
Do wszystkiego w życiu przypinasz 500+? Wdlug ciebie jak ktos ma dziecko to jest patolem kretynem? Żal mi twojej rodziny.
Na tym miejscu mógłby być: kundel, owczarek niemiecki, kaukaz, rottweiler, cane corso, rodesian, owczarek belgijski, boerboel czy jakikolwiek inny pies. Są nawet labradory które potrafią atakować ludzi i inne zwierzęta, więc polecam spoglądać na sprawę całościowo, a nie przez pryzmat "gorącego tematu". Dla przykładu, znam psy tych ras i są to najzwyklejsze fajne psy, znam kundelka sąsiadów który waży ze 45 kg i nie chciałbym spotkać go na swojej drodze.
JaTylkonaChwile napisał/a:
Ktos powienien namierzac wlascicieli i truc ich kundle...
Ktos powienien namierzac wlascicieli i truc ich
Nie wiem czy to był jakiś zoofil, ale podobno psa w przypadku takiego ataku, szybko ostudzi palec w oko, albo w du.e
Prawda to? Jest tu jakiś spec od obrony przed kundlami?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie