V................S
2013-08-23, 10:55
drewno fajna sprawa tylko w razie pozaru nie daj bóg przej🤬e a ogolnie pomysł dobry przynajmniej scian mu nie drapie tylko gałaz ;p
A ja wczoraj zrobiłem cos takiego dla szynszyli :p
No i tanie

bo taka klatka gotowa to rzędu 400-500 zl a ja wydałem tylko na siatke 50 zl nie chce ktos bo jeszcze mi zostalo 4 m
S................h
2013-08-23, 11:38
@jawamen Ale musisz lasek wyrywać na taką śliczną szynszylę!
ogolnie koty to c🤬jnia, ale pomysł zajebisty
FUCK. A to sadistic jest czy forum felis catus? Chyba się komuś z kwejkiem pomyliło
Z................4
2013-08-23, 13:12
Zauważyłem na sadolu pewną zależność między psiarzami i kociarzami, aczkolwiek jak jest post o kocie czy kotach to psiaże spinają dupy żeby im kupa nie poleciała i sami zachowują się jak taki pies cisnąc na kota. Natomiast kociarze widząc materiał gdzie jest coś o psie mają raczej wyj🤬e (nigdy nie widziałem żeby ktoś mówił 'wyp🤬ol psa, kup se kota')
bo jednak tacy ludzie lubią obie strony. Tak więc do miłośników psów - dorośnijcie i c🤬j was to obchodzi kto jakie ma zwierze czy kota czy chomika czy k🤬a karalucha, każdy ma to co lubi.
spoko sprawa, ja dla swojego chce coś podobnego jebnąć, browarek!
O co tam chodzi z tymi piłeczkami do tenisa?
Melooksg,
Chodziło mniej więcej o motyw drzewa Jozuego. -
turnia.pl/img_galerie_gor/big/40047.jpg ( Tu masz motyw jak to drzewo wygląda ). Ale w praktyce o to, żeby nie było ostrych zakończeń gałęzi, bo czasem jak wracam na bombie to przyp🤬alam o to głową