📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:35
oho, widze ze gimbusom sie juz znudzila moda na piwne wyzwania. wiec zamiast piszczec z zachwytu ze zostali nominowani beda hejtowac
czas znalesc nowa mode zycia (tygodnia)
czas znalesc nowa mode zycia (tygodnia)
Nie wiem o co chodzi z tym bólem dupy, zabawa fajna, piwa nigdy za wiele, można wypić jedno na strzała a innym się delektować.
Czy mi się wydaje, czy ten gościu mówi o piwie marki VIP za zeta z biedronki jak o luksusowym winie?
rottunio napisał/a:
oddawaj krew, pomagaj bezdomnym, wyzbądź się wszelkich materialnych rzeczy, najlepiej poświęć się w pełni dla innych zamiast pić piwo przed kamerką. Czy już zrobiłeś te wszystkie dobre uczynki i czy uważasz sie za dobrego człowieka?
@Ahnija
Po twoim wywodzie stwierdzam że jestem dobrzejszy od Ciebie,
a poza tym lubię czekoladę
Po twoim wywodzie stwierdzam że jestem dobrzejszy od Ciebie,
a poza tym lubię czekoladę
Macieey napisał/a:
ciota pewnie nie wypił
Ty pewnie byś wypił i pomyślał sobie "No to teraz jestem na pewno fajny, cool, zajebisty".
Pi**dole, jak nie wyzwanie piwne to jakiś gość pucuje się że krew oddaje... Wielu ludzi oddaje krew regularnie i nie robią z tego wielkiego wydarzenia na YT czy FB. To tak jakbym dawał pieniądze bezdomnym, nagrywał to i wrzucał w sieć z myślą "Niech k**wa plebs patrzy jak zachowuje się nad człowiek". Oddajesz krew? Gratuluję. Pijesz piwo na raz bo jakiś znajomy cię wyzwał? Spoko. Ale po kiego ch*ja wrzucają to żeby wszyscy widzieli? Może zaczniemy wszyscy wyzwania wysyłać żeby jedli g**na, przecież trzeba znajomym pokazać jaki to się jest hardcorem...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie