czas znalesc nowa mode zycia (tygodnia)

Ale Ty k🤬a tępy jesteś kolego, skoro ktos go wyzwał to chłopak odpowiedział w filmiku na wyzwanie co o tym sądzi i ma racjePo c🤬j pic piwko jedno pod publikę itp. ? Lepiej napić się na spokojnie samemu po pracy albo z REALNYMI znajomymi
![]()
A to że Ty jesteś p🤬da której brakło jaj by jakkolwiek zzareagowac na wyzwanie to juz Twój problemLudzie jarają się jakimiś dziwnymi wyzwaniami jak j🤬e cioty
Jak już mam rzucac wyzwania kolega to minimum połówkę muszę mieć ze sobą bo w przeciwnym razie by mnie k🤬a śmiechem zabili
I to są koledzy i od połówki zaczyna się wyzwanie a to co się dzieje później... zresztą k🤬a jak byś miał znajomych z którymi byś się napił itp. to byś nieudaczniku wiedział o czym piszę i o czym ten kolo mówi
Tak więc ty siedz przed kompem i śnij dalej a ja idę w tany
![]()
Oj Ty debilu. Po c🤬j mam reagować? Zakładałem się o coś? NIE!
Film mnie nie obrażał, nie naruszał mojego dobrego imienia, ot tak położyłem na to lachę. Co to k🤬a za moda na picie do kamery?
Chyba nie zrozumiałeś mojego przekazu: chodziło mi o to, że po gówno robić z tego wielkie halo, jak na świecie są ważniejsze sprawy, niż jakieś gówniane wyzwanie, czy deklaracja że ktoś tego nie podejmie.
Zrozumiałeś?
I po co te wyzwiska? Słów Ci buraku zaj🤬y brakuje?
Zaimponowałeś mi tym fragmentem o piciu połówki- w gimbazie jesteś pewno bonzo nie?
Idź w tany, tylko się zbytnio nie opij tym Karmi

oddawaj krew, pomagaj bezdomnym, wyzbądź się wszelkich materialnych rzeczy, najlepiej poświęć się w pełni dla innych zamiast pić piwo przed kamerką. Czy już zrobiłeś te wszystkie dobre uczynki i czy uważasz sie za dobrego człowieka?
podpis użytkownika
Fortes fortuna adiuvat!

Po twoim wywodzie stwierdzam że jestem dobrzejszy od Ciebie,
a poza tym lubię czekoladę

ciota pewnie nie wypił
Ty pewnie byś wypił i pomyślał sobie "No to teraz jestem na pewno fajny, cool, zajebisty".

"PopieRRRRRdolona i żyjesz w dziwnym bajkowym świecie"
![]()
Moja stara tak mówi, jak mnie to wk🤬ia...