Pewna australijska pizzeria oferuje pizze, w której na jednym z kawałków zostały umieszczone dwie krople najostrzejszego sosu chili na świecie. Jej konsumpcja przypomina trochę rosyjską ruletkę
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-04-01, 22:22
W polskich, że tak powiem budach gastronomicznych, pewnie też odchodzi coś w stylu rosyjskiej ruletki, tyle że troche innej O.o
konto usunięte
2012-04-01, 23:02
"Marysia byłą lekko w szoku..." prawie tu pasuje
konto usunięte
2012-04-01, 23:14
Aż zgłodniałem jak obejrzałem. Idę coś przekąsić.
z chęcią bym się w taką ruletkę zabawił. szkoda, że w Polsce jest mało knajp oferujących jakiekolwiek fajniejsze zabawy takiego kalibru. jedynie pizza hut i ich promocja "żryj do porzygu" i jakiś bar chyba w Poznaniu, w którym kupujesz browara za tyle ile wyrzucisz oczek na kostce.
konto usunięte
2012-04-02, 0:36
kaiel napisał/a:
kto trafi na gwoździa ?
A ciekawe kto trafi na biały sos czosnkowy z "dodatkiem"?
konto usunięte
2012-04-02, 0:46
W Galileo było kiedyś o takich zawodach w jedzeniu albo papryk albo właśnie tych sosów obejrzyjcie sobie
konto usunięte
2012-04-02, 0:54
konto usunięte
2012-04-02, 1:13
Świetny pomysł, dla samej ruletki bym sie wybrał. do tej pizzerii. Szkoda, ze u nas nie ma czegoś podobnego.
Co za sadysta wrzuca filmik z pizzą o 01:30 w nocy!
konto usunięte
2012-04-02, 8:54
ee myślałem, że się porzyga przynajmniej xD
Wszamałbym taką pizzę z tym, że chciałbym tego sosu na każdy kawałek.
konto usunięte
2012-04-02, 14:24
u nas wali się gruche do głównego zbiornika