Zrobić z siebie złodziejską k🤬e dla małej pizzy..... Łapy ucinać!
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
I teraz uczciwy dostawca pizzy, którym zapewnie jest ~16 letni młodziak, będzie za tą pizzę musiał zapłacić bo jakieś tureckie, marokańskie albo inne nasienie chciało się popisać.

Dziwne, że nie zauważył go w lusterkach. Widzę pełen relaks na czerwonym..
Poucinać łapy sk🤬iałym złodziejom. Wczoraj oj🤬i mi garaż, od teraz będę spuszczał wp🤬l każdemu napotkanemu złodziejowi.
@up
Spuszczać to ty ciśnienie w majtkach możesz. 79' rocznik a p🤬lisz jak gimbus. Wstyd wstyd panie...
Spuszczać to ty ciśnienie w majtkach możesz. 79' rocznik a p🤬lisz jak gimbus. Wstyd wstyd panie...
Bo mnie wk🤬ia złodziejstwo, będę robił jak powiedziałem. Ten garaż mnie trochę kosztował i uważam, że piętnowanie złodziejstwa nie jest niczym złym, a to że jesteś c🤬a i nie zrobił byś tak jak ja nie upoważnia Cię do pisania do mnie co Ty byś zrobił. Czyli upuścił emocje w majtki.
zamiast nasrać na pizze i wsadzić z powrotem to zaiwanił małą
Zero pomyślunku...

Zero pomyślunku...
Hahaha chcę zobaczyć jego minę, jak będzie chciał podać pizze adresatowi

Ba, a w saudyjskiej to się boją podnieść portfel który ci z kieszeni wypadł, żeby przypadkiem nie być oskarżonym o złodziejstwo i nie mieć obciętej ręki.