podpis użytkownika
Ola gringosk🤬ysyny. napierw podstawowka potem liceum pozniej matura i studia i moze magister albo doktorat. plus minus 15 lat w szkole czlowiek zap🤬la cale zycie zeby cos z tego miec a tu przyjdzie ci taki smiec, gnida i wszystko sp🤬oli w ulamku sekund. ha twu szczam na takich
Na takich powinno się szczać benzyną i zapałeczka zapalona na deser.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Ja mam własny patent, 99% ludzi otwiera drzwi.
Tu nie ma czasu na myślenie, działa odruch.
Co to masz za paten

No tutaj typ nie ma wizjera w drzwiach.
sk🤬ysyny. napierw podstawowka potem liceum pozniej matura i studia i moze magister albo doktorat. plus minus 15 lat w szkole czlowiek zap🤬la cale zycie zeby cos z tego miec a tu przyjdzie ci taki smiec, gnida i wszystko sp🤬oli w ulamku sekund. ha twu szczam na takich
To samo można by powiedzieć o pisuarach. Przyszła taka bezczelna pisowska banda i zniszczyła wszystko co można było zniszczyć i bezczelnie ukradła wszystko co można było ukraść. Zap🤬lają Polacy w pocie czoła żeby było lepiej a k🤬y zwyrodniałe zafundowały nam gigantyczną inflację i realny spadek płac na poziomie ponad 5%. Tych sk🤬ysynów należy sprawiedliwie osądzić a jako pierwszego wsadzić ziobre na dożywocie za zdradę stanu i wykorzystywanie prokuratury na potrzeby rządzącej mafii.
To samo można by powiedzieć o pisuarach. Przyszła taka bezczelna pisowska banda i zniszczyła wszystko co można było zniszczyć i bezczelnie ukradła wszystko co można było ukraść. Zap🤬lają Polacy w pocie czoła żeby było lepiej a k🤬y zwyrodniałe zafundowały nam gigantyczną inflację i realny spadek płac na poziomie ponad 5%. Tych sk🤬ysynów należy sprawiedliwie osądzić a jako pierwszego wsadzić ziobre na dożywocie za zdradę stanu i wykorzystywanie prokuratury na potrzeby rządzącej mafii.
No dobrze zgadza się, ale która partia robiła lub bedzie robiła inaczej? PiS nie PiS wszystkich pod ścianę.
sk🤬ysyny. napierw podstawowka potem liceum pozniej matura i studia i moze magister albo doktorat. plus minus 15 lat w szkole czlowiek zap🤬la cale zycie zeby cos z tego miec a tu przyjdzie ci taki smiec, gnida i wszystko sp🤬oli w ulamku sekund. ha twu szczam na takich
To żeś się rozpisał może książkę napisz, mam nawet tytuł ''Niesprawiedliwości tego świata''