Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
0rion 2023-02-13, 22:43 83
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Stary_Pierwiastek 2023-02-13, 22:44 13
Kiler Pizza
Zgłoś
spike2222 2023-02-13, 23:53 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Con4terPro96 2023-02-14, 0:04 2
Zgłoś
Realista3 2023-02-14, 0:08
No nawet dobry patent... Myślę, że niejeden cwaniak by się dał na to zrobić.
Zgłoś
smc 2023-02-14, 0:26 2
Ja mam własny patent, 99% ludzi otwiera drzwi.

Tu nie ma czasu na myślenie, działa odruch.
Zgłoś
Siriuz 2023-02-14, 0:26 13
spike2222 napisał/a:

Jeśli na typa została wydana egzekucja, z dużym prawdopodobieństwem można stwierdzić, iż nie dorobił się legalnie.

A może dorobił się uczciwie, ale nie chciał się podzielić?
Zgłoś
BrunerOvned 2023-02-14, 1:58 1
Mój kardiolog mówił, żeby nie żreć pizzy i kebabów, bo to zabija.
Zgłoś
CrystalFairy 2023-02-14, 7:27 10
A mnie zastanawia na cholerę drzwi otwierać nieznajomym. Jak na nikogo nie czekam i nie znam człowieka, to nie mój problem, że ktoś coś chce. Co ja jestem odźwierny tutaj?
Zgłoś
darayavahus 2023-02-14, 7:54 2
0rion napisał/a:

sk***ysyny. napierw podstawowka potem liceum pozniej matura i studia i moze magister albo doktorat. plus minus 15 lat w szkole czlowiek zapie**ala cale zycie zeby cos z tego miec a tu przyjdzie ci taki smiec, gnida i wszystko sp***oli w ulamku sekund. ha twu szczam na takich

Naprawdę myślisz że Kwaśniewski w taki właśnie sposób dorobił się emerytury od Kulczyka?
Zgłoś
BillBoss 2023-02-14, 8:31 1
Zgłoś
PabloSkills 2023-02-14, 9:08
Najpierw otworzył a później zdał sobie sprawę, że nie lubi pizzy.
Zgłoś
Sraj1 2023-02-14, 9:29 1
Zgłoś
Tassadar 2023-02-14, 10:18

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem