👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up kibel jest dla ciot
Okno/Korytarz to w rozumieniu PKP to strona rzędu po której chcesz siedzieć

Okno/Korytarz to w rozumieniu PKP to strona rzędu po której chcesz siedzieć

Psy wieszać trzeba nie na pani w kasie, która to może tylko sprzedać bilet, tylko na idiocie, który kazał zrobić z wagonu przedziałowego wagon bezprzedziałowy!
Widać nawet miejsce po ściance
Z wagonu przedziałowego można zrobić bez przedziałowy spełniając jeden z warunków:
-zmieniając aranżację siedzeń (bez sensu przy bezprzedziałowych bo tracimy miejsce uzyskane z wywalenia ścianek)
-zmieniając rozstaw okien (najdroższe)
PKP wybrało oczywiście najgorsze, dać pasażerowi ściano-okno w nadziei, że pasażer ma rentgen w oczach. Tak to jest jak koleją zarządzają "bankomaty" a nie ludzie znający się na rzeczy.
Teraz liczą się słupki w exelu a nie dobro pasażera...
Widać nawet miejsce po ściance

Z wagonu przedziałowego można zrobić bez przedziałowy spełniając jeden z warunków:
-zmieniając aranżację siedzeń (bez sensu przy bezprzedziałowych bo tracimy miejsce uzyskane z wywalenia ścianek)
-zmieniając rozstaw okien (najdroższe)
PKP wybrało oczywiście najgorsze, dać pasażerowi ściano-okno w nadziei, że pasażer ma rentgen w oczach. Tak to jest jak koleją zarządzają "bankomaty" a nie ludzie znający się na rzeczy.
Teraz liczą się słupki w exelu a nie dobro pasażera...

Nie kupiłeś miejsca z widokiem przez okno tylko przy oknie, okno jest blisko więc jest wszystko jak trzeba. To jak piwo w sklepie, nie woła się z lodówki , tylko zimne
bo to z lodówki przeważnie grzańca przypomina

pewnie też jakbyś poprosił mikołaja o zwierzątko to dostałbyś raka

Te miejscówki obecne też są posrane. Jechałem z dziewczyną do Szczecina, nr miejsc na biletach był obok siebie, a co się okazało jak weszliśmy do przedziału to numery parzyste są po jednej stronie, numery nieparzyste po drugiej, wg miejsc nie siedzielibyśmy nawet naprzeciwko siebie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie