No tak, bo to wina bileterki, że system komputerowy, z którego musi korzystać jest niedoj🤬y i nie uwzględniono w nim takich miejsc...
Kupowałeś miejsce w wagonie bez przedziałów, mogłeś się tego spodziewać.
Kupowałeś miejsce w wagonie bez przedziałów, mogłeś się tego spodziewać.

@UP - Tam wszyscy są niedoj🤬i, wliczając w to bileterki i ich "systemy komputerowe" - jedynie klienci są zacni, wszak klienci to my...

Ty pewnie jesteś tym typem nieszczęśnika który prosząc o śliwki w sklepie dostaje 2x w morde.
podpis użytkownika
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
Przecież masz to co chciałeś.. masz okno z tyłu i z przodu.

Masz "okienko" między oknami. O c🤬j Ci chodzi?

podpis użytkownika
Kupa <3

K🤬a, jaka popierdółka z Ciebie
Gdybyś nie kupował najtańszego biletu TLK w wagonie bezprzedziałowym (w PKP IC), tylko normalny w wagonie przedziałowym, to byś miał okno.
Jednakże mogłeś kupić bilet na RegioEkspress (Przewozy Regionalne), gdzie również są wagony bez- i przedziałowe (i możesz usiąść tam gdzie wolne miejsce, nawet przy oknie), ale ty musiałeś wybrać ten pierwszy, więc pretensje możesz mieć tylko do siebie.

Gdybyś nie kupował najtańszego biletu TLK w wagonie bezprzedziałowym (w PKP IC), tylko normalny w wagonie przedziałowym, to byś miał okno.
Jednakże mogłeś kupić bilet na RegioEkspress (Przewozy Regionalne), gdzie również są wagony bez- i przedziałowe (i możesz usiąść tam gdzie wolne miejsce, nawet przy oknie), ale ty musiałeś wybrać ten pierwszy, więc pretensje możesz mieć tylko do siebie.
Wrzuć jeszcze swoją fotkę, to znajdzie się ekspert i ci wyjaśni dlaczego cię w c🤬ja zrobiła.

mi baba sprzedała w święta 2 bilety - dla mnie i 7 letniego syna - na pociąg pośpieszny (widziała że jadę z dzieckiem):
- ja miałem miejsce w jednym końcu pociągu
- syn w drugim
Inteligencja bileterek sięga zera....
- ja miałem miejsce w jednym końcu pociągu
- syn w drugim
Inteligencja bileterek sięga zera....
Łał to trzeba siadać tam gdzie bilet wskazuje? Zawsze tylko sprawdzam czy pociąg się zgadza. Siadam gdzie chcę.

To Inter City, pewnie podróż gdzieś za granice, z rezerwacja. musisz siedziec w miejscu na bilecie.

DanBK,
Tak - pilnują tego, tym bardziej że pociąg był zawalony dość mocno ludźmi.
Tak - pilnują tego, tym bardziej że pociąg był zawalony dość mocno ludźmi.

@clubber to, że chłopak wybrał przewoźnika oferującego najtańszą usługę nie oznacza, że mają robić go w c🤬ja!
Zamiast gapić się tępo w okno, można czytać książkę w czasie podróży. Ewentualnie konia trzepać w kiblu..