👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ty pewnie jesteś tym typem nieszczęśnika który prosząc o śliwki w sklepie dostaje 2x w morde.

mi baba sprzedała w święta 2 bilety - dla mnie i 7 letniego syna - na pociąg pośpieszny (widziała że jadę z dzieckiem):
- ja miałem miejsce w jednym końcu pociągu
- syn w drugim
Inteligencja bileterek sięga zera....
- ja miałem miejsce w jednym końcu pociągu
- syn w drugim
Inteligencja bileterek sięga zera....
Łał to trzeba siadać tam gdzie bilet wskazuje? Zawsze tylko sprawdzam czy pociąg się zgadza. Siadam gdzie chcę.

To Inter City, pewnie podróż gdzieś za granice, z rezerwacja. musisz siedziec w miejscu na bilecie.

DanBK,
Tak - pilnują tego, tym bardziej że pociąg był zawalony dość mocno ludźmi.
Tak - pilnują tego, tym bardziej że pociąg był zawalony dość mocno ludźmi.

Zamiast gapić się tępo w okno, można czytać książkę w czasie podróży. Ewentualnie konia trzepać w kiblu..

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie