👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chciałem tylko przypomnieć, że martwi jeszcze nigdy nikomu krzywdy nie zrobili. To na żywych trzeba uważać.

Już widzę siebie o 2.00 w nocy z brzeszczotem
do śniadania super kompan tylko oczywiście w pozycji na mędrca
Czerwone diody w gały garnek popcornu TERMINATOR 1 i pewnie po wiaderku wódki bym sobie z nim kawały opowiadał
Barbra Streisand uuuUUUUuuuuUUUUU..................
))))))))))))))

Czerwone diody w gały garnek popcornu TERMINATOR 1 i pewnie po wiaderku wódki bym sobie z nim kawały opowiadał

Barbra Streisand uuuUUUUuuuuUUUUU..................

grigori985 napisał/a:
jak z rumunów to masz piwo
Rumuni to nie Romowie. Równie dobrze Włosi wg Ciebie mogą być Romami, bo mają oliwkową karnację... idiota.
Gdzie to dzieło się znajduje?

Przed blokiem mam podobnie, jak się jakiemuś dresowi coś nie spodoba.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie