👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
praktyczne
zamykasz dzieciaka, idziesz sobie i nie myślisz czy gdzieś polezie albo wpadnie pod samochód
zamykasz dzieciaka, idziesz sobie i nie myślisz czy gdzieś polezie albo wpadnie pod samochód
Proste, w dzien otwarte i dzieci moga sie bawic. W nocy zamkniete i patologia nie moze tego zniszczyc. Niby podludzie, ale maja czasem jakies dobre pomysly.

u mnie do okoła szkoły podstawowej był płot z osyrymi kolcami
nie jeden się nadział np. w nogę
j🤬 komunę tą k🤬ę tą poprawność p🤬loną komuchową
urban, mikke cukierka nie dadzą
nie jeden się nadział np. w nogę

urban, mikke cukierka nie dadzą

PanZorro napisał/a:
Niby podludzie, ale maja czasem jakies dobre pomysly.
Oni przynajmniej nazywają rzeczy po imieniu. U nas patologia to biedni ludzie potrzebujący opieki, a u nich patologia to zwierzęta, które trzeba odstrzelić.
W niemczech co drugi plac tak wygląda po tym, jak przyjechali tam naukowcy i lekarze.
Nawet barak im tam od razu postawili, zostawiasz uciechę i znikasz na kilka dni

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie