A: Przyda wam się to jak po wojnie atomowej trzeba będzie zrobić komputer
B: Po wojnie trzeba będzie nauczyć się rozpalać ogień...
A: Nie no mam nadzieje że przeżyją jacyś fizycy..
B: Gorzej jeśli sami humaniści
A: oni na pewno. Ich się nie da wyplenić.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-10-29, 20:16
Nie narzekaj na humanistów bo gdyby nie oni sam byś sobie smażył frytki i nalewał coca-colę.
jeblem...
zartuje, chu*owe
konto usunięte
2013-10-29, 23:14
taa, basha czytasz..
konto usunięte
2013-10-29, 23:21
konto usunięte
2013-10-29, 23:28
W dupie mam nauki ścisłe (to co mam wiedzieć to wiem), w dupie też mam dalszą część tego komenta, ale jak już zacząłem to skończę.
Srutututu, podstawy cywilizacji stworzyli informatycy, więc pocałujcie mnie w dupę! Bez hackerów nawet Mieszko I nie mógłby stworzyć prymitywnego państwa, a jego syn mógłby zapomnieć o tworzeniu Polski..najlepsi hakerzy są w Polsce!!!
konto usunięte
2013-10-30, 8:20
@mechaniczna07
No, w sumie stworzyli Kościół i Tradycje. Myślenie za tych, którzy myśleć nie chcą i nie umieją to faktycznie ważna rzecz dla ich egzystencji.
@panchamityle
tak... jakby ścisłowcy pojawili się dopiero w XX wieku to szczytem technologii byłby młotek. Ale jak barwnie umielibyśmy opisać nasz marny los!