Sezon wakacyjny już w połowie za nami, niektórzy zapobiegliwi rodzice rozglądają się więc za nowymi plecakami dla swoich pociech. W tym przypadku wybór padł na neutralny, nie rzucający się w oczy model. A przynajmniej tak to wyglądało na początku...
Znacznie ciekawiej było, kiedy rodzice postanowili sprawdzić pojemność wybranego modelu:
żywcem zaj🤬e z joemonstera
Konto usunięte
2013-07-30, 12:49
myslałem ze nasrane bedzie
Konto usunięte
2013-07-30, 12:56
Patrzę i myśle o co chodzi.
Po chwili to zobaczyłem:D
Konto usunięte
2013-07-30, 13:01
No to teraz zamiast siedzieć na sadisticu drogie dzieci, idźcie sobie takie kupić, niedługo szkoła
Konto usunięte
2013-07-30, 14:20
dogmit, no już, wyżyj się na gówniarzach za to, że nie są tak zajebiści jak ty i jeszcze nie dostąpili zaszczytu dożycia do twojej dorosłości. Siwowłosy się k🤬a znalazł.
piwko za avatar
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Konto usunięte
2013-07-30, 14:24
@dogmit 1991 no jestes taki dojrzaly! Szkoda, ze Ci tylko latka przybywaja, a w glowie dalej pusto.
Konto usunięte
2013-07-30, 14:39
sztuka... k🤬a
Konto usunięte
2013-07-30, 14:56
he he... dzieci
Konto usunięte
2013-07-30, 15:09
Fajnie by to wyglądało jak by się tak komuś z takim plecakiem kebaba robiło hehe
Konto usunięte
2013-07-30, 15:27
Cytat:
myslałem ze nasrane bedzie
nope na JM tylko ugrzeczniony stuff
Trzeba było wybrać ten z hello kitty :satan:
podpis użytkownika
Z kopyta kulig... POP🤬LAAAA!
Ja myślałem że jakieś narkotyki będą w środku
tak to jest jak się bierze coś z logiem Burtona xD
podpis użytkownika
To się wyklepie.
Konto usunięte
2013-07-30, 18:00
Polecam plecaki firmy Outhorn (w supermarketach często w czasie promocji, w sezonie szkolnych rzeczy są).
Są dość tanie i całkiem fajne.
Nie płaci się za jakieś gówniane logo czy jebitny nadruk, c🤬j wie czego i kogo. Suwaki są ok.
Miałem kilka i nawet wytrzymują swoje. Jeden miałem chyba ze 2 albo 3 lata. (Dno już prześwitywało)
Z resztą jak do szkoły to plecaki i tak się rozp🤬oli po roku.
Najważniejsze to popatrzeć na jakość suwaków, te ucha do noszenia czy nie są z cieńkiego c🤬jowego materiału i czy materiał nie jest jebitnie cieńki.