Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
htp 2021-04-16, 22:57
Zawsze..Stoi napisał/a:

Chyba chodzi Ci nie o rzeczkę, a strugę Brennice.

Brennica – struga w Polsce, w województwie śląskim, pierwszy większy prawobrzeżny dopływ Wisły. Długość 16,8 km, średni spadek 2,8%. Jedna z głównych rzek Beskidu Śląskiego.

Będziemy się licytować na definicje?
Zgłoś
wojtas09999 2021-04-16, 23:03
O tak właśnie po to wbiłem na Sadola odrazu lepszy humor mam
Zgłoś
mrfreak16 2021-04-17, 1:45
JaTylkonaChwile napisał/a:

tak oczywiscie... koles jakby postanowil odlac sie w rzece to wlasnie tak by to zalatwil :
pokazalby ch*ja calej grupie ludzi i napewno by sie do nich nie odwrocil plecami.
napewno lałby pod prąd by siki obmywału mu nogi.
Moze sie wstydzil jednej panny w oddali ? Moze poprostu ch*jowy fejk a koles trzyma butelke - ale tego sie nie dowiemy bo... odwrocony jest do nas plecami.

Ale się zacietrzewiłeś? Jak Captain Obvious. No raczej, że to fejk, nie trzeba tego,, skaldować " nigdzie

Zgłoś
Rafer 2021-04-17, 5:14
Piss na odległość,to już mogła się cofnąć i obciągnąć!
Zgłoś
EdmundKemper 2021-04-18, 1:51

tak oczywiscie... koles jakby postanowil odlac sie w rzece to wlasnie tak by to zalatwil :
pokazalby ch*ja calej grupie ludzi i napewno by sie do nich nie odwrocil plecami.
Moze sie wstydzil jednej panny w oddali ? Moze poprostu ch*jowy fejk a koles trzyma butelke - ale tego sie nie dowiemy bo... odwrocony jest do nas plecami.

Dobrze, że jesteś. Teraz całą zagadka została rozwiązana. Bez Ciebie nadal bym się zastanawiał co to za filmik.
Zgłoś
ZgRyZ 2021-04-18, 23:13
większość leje z brzegu, a jak z wody to w dół biegu... przypomnijcie sobie...
Zgłoś
dziunie136 2021-04-20, 12:07

a może jest ciepły. :O
Zgłoś