tak oczywiscie... koles jakby postanowil odlac sie w rzece to wlasnie tak by to zalatwil :
pokazalby c🤬ja calej grupie ludzi i napewno by sie do nich nie odwrocil plecami.
napewno lałby pod prąd by siki obmywału mu nogi.
Moze sie wstydzil jednej panny w oddali ? Moze poprostu c🤬jowy fejk a koles trzyma butelke - ale tego sie nie dowiemy bo... odwrocony jest do nas plecami.
pokazalby c🤬ja calej grupie ludzi i napewno by sie do nich nie odwrocil plecami.
Moze sie wstydzil jednej panny w oddali ? Moze poprostu c🤬jowy fejk a koles trzyma butelke - ale tego sie nie dowiemy bo... odwrocony jest do nas plecami.
Nowoczesny spławik na gówna, jak na razie bez sukcesów.
widać że koleś leje z butelki ;P w c🤬jku nie ma wylotu szerokości 1-1,5 cm jak strumień który robi ;P
ale co jak co piwo masz
instadebile są debilami
ale co jak co piwo masz

JaTylkonaChwile napisał/a:
tak oczywiscie... koles jakby postanowil odlac sie w rzece to wlasnie tak by to zalatwil :
Jak był naj🤬y to właśnie tak by zrobił jak piszesz

Uryno terapia i tyle.

podpis użytkownika
Nie wylewaj waćpan wina!
W letnie weekendy cały Śląsk zjeżdża się do Brennej nad rzeczkę. Moczą się nieświadomi, że większość górali spuszcza tam szambo...
htp napisał/a:
W letnie weekendy cały Śląsk zjeżdża się do Brennej nad rzeczkę. Moczą się nieświadomi, że większość górali spuszcza tam szambo...
Chyba chodzi Ci nie o rzeczkę, a strugę Brennice.
podpis użytkownika
Zawsze stoi.
"Modelka w dubaju zaśmiała się pod nosem po czym przełknęła ostatni kawałek gówna"

Nawet jeśli to fejk, to k🤬a warto było, żeby zj🤬 sesję zj🤬ym ludziom z socjalmediów. Jak ja tych j🤬ych pretensjonalnych pasozytów k🤬a nie trawię.