Bóg widzi kurestwo tego świata więc działa
Gdyby się dało do dałbym ci ujemne piwo. Minus piwo.
Nie wiem którego bardziej mi szkoda!
Najbardziej szkoda ciebie
Pewnie, zanim się zapalił drewniany dom, to w tych elektrykach już kopciła się ta eko skóra i eko pianki, a potem bateria kilka godzin grzała okolice, że każdy dom nie dał rady.
Druga rzecz, ile ton metali ciężkich z tych bateryjek się uwolniło. Może ktoś znajdzie jakieś pomiary. Może będą już musieli na stałe, trawę na zielono malować, bo za bardzo nie urośnie z taką podsypką z litu no i biznes raczek się lepiej zakręci.
Trochę nie rozumiem podejścia "dobrze ze im się tam pali" Serio cieszy was nieszczęście innych? Jak ktoś jest bogaty i ma inne poglądy to od razu "dobrze mu tak"? Przecież tam też dużo Polaków mieszka. Zazdrość was zżera że ktoś się dorobił kasy a wy nie?
Żal tego że szkoda hajsu było im na porządne domy ,gdyby wybudowali domy z betonu i cegieł a dachy z dachówek jak przystało , to by tam takiego piekła nie było toć tam.nawet drzew mało , to raz i fakt że dom taki też się zajara ale trudniej i dłużej ,niż drewno i karton gips a ich problem to że przestali finansować straż pożarna w różnych stanach i zbiegiem okoliczności bach ,pożar stulecia! Ciekawe , a i domy z betonu przetrwały !! Są zdjęcia ! W necie .więc żal że żyją za miliony w domkach z papieru !
Żal tego że szkoda hajsu było im na porządne domy ,gdyby wybudowali domy z betonu i cegieł a dachy z dachówek jak przystało , to by tam takiego piekła nie było toć tam.nawet drzew mało , to raz i fakt że dom taki też się zajara ale trudniej i dłużej ,niż drewno i karton gips a ich problem to że przestali finansować straż pożarna w różnych stanach i zbiegiem okoliczności bach ,pożar stulecia! Ciekawe , a i domy z betonu przetrwały
Przy takiej temperaturze to i dom z betonu nie pomoże, pożar się rozniesie po tym co wokół domu nagromadzone
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie