👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brind'amour napisał/a:
ten wielki nos jest wystarczajaco zaskakujacy
Nos chyba ma normalny, tylko z tej perspektywy wydaję się, jakby był wielki, jak u mrówkojada.
Seba !!!! eeee !!! dej no akumulator od zetora.
Bedziem budzić potwora.
Bedziem budzić potwora.

radek225 napisał/a:
Nos chyba ma normalny, tylko z tej perspektywy wydaję się, jakby był wielki, jak u mrówkojada.
Nos jak hamulec od karuzeli
krzysztof3011 napisał/a:
A nie lepiej po prostu spuścić się na ryj albo do nosa?
Hehe "spuścić się na ryj" hehe

Ciężkie miałeś wzorce podczas dorastania

Jakim cymbałem trzeba być aby myśleć że zwarte wyjścia baterii są w stanie zrobić komuś krzywdę... prędzej odniesiesz obrażenia w skutek oparzenia... ale na pewno i tak już byś dawno dostał od niej za samo zbliżenie się.
Karboksylator napisał/a:
ehh, a ja klikam i klikam i film mi się nie odtwarza
U mnie działa
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie