👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lobo24 napisał/a:
To będzie matka moich dzieci.
Chciałbym zobaczyć Wasze zdjęcie weselne że o fotkach pociech nie wspomnę (no chyba że właśnie poroniła, co by tłumaczył powyższy filmik), nie mniej jednak powodzenia

Zwykłe płukanie zatok
każdy w sobie nosi taki syf.
Zajebista ulga odrazu.

Zajebista ulga odrazu.
yoPL napisał/a:
Zwykłe płukanie zatok każdy w sobie nosi taki syf.
Zajebista ulga odrazu.
No już nie przesadzaj że każdy, kilka razy plukalem zatoki ale takiego syfu nigdy nie miałem

Avangardus napisał/a:
Ja nie umiem tego robić a też bym zrobił, boli to?
Nie boli. Jak masz zapchsną kichawę to momentalna ulga.
kamuha napisał/a:
Nie boli. Jak masz zapchsną kichawę to momentalna ulga.
a czym to, zwykłą wodą?
goral__ napisał/a:
a czym to, zwykłą wodą?
Lepiej mieszanką wody z solą.
Letnia woda, o temperzaturze maksymalnie 40 stopni, a w niej rozpuszczone 3/4 łyżeczki soli morskiej.
Nie kupuj żadnych "Irigasinów" itp., bo to sól w saszetkach, z tą różnicą, że za ciężkie pieniądze.
Nie kupuj żadnych "Irigasinów" itp., bo to sól w saszetkach, z tą różnicą, że za ciężkie pieniądze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie