Dobry herbatnik, przyjął to na klatę.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Pamiętaj kierowco młody, nigdy ale to nigdy nie odkręcaj korka w zbiorniczku wyrównawczym przy gorącym, albo co gorsza pracującym silniku.
podpis użytkownika
Michał L.
lewanmich1 napisał/a:
Pamiętaj kierowco młody, nigdy ale to nigdy nie odkręcaj korka w zbiorniczku wyrównawczym przy gorącym, albo co gorsza pracującym silniku.
W normalnych autach, w wyrównawczym nie ma ciśnienia, wyp🤬oli jedynie odkręcając korek chłodnicy. W przypadku tego gówna masz rację.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Yym płyn chłodniczy - glikol a do tego dobrze podgrzany - dajcie zdjęcia z Sor-u lub kilka dni po tej akcji.
lewanmich1 napisał/a:
Tego nie uczą na kursie prawa jazdy, a tym bardziej na tik toku.
kiedyś ryja kumplowi uratowałem jak mu się gotowała chłodnica w Mercedesie "beczce" też chciał to od razu wykręcić a ja mu zasugerowałem 30 minut przerwy. Poszedł "gejzer" ale nie aż taki jak mógł pójść (po tym co dolaliśmy potem ok 6litrów) , c🤬ja się znam na samochodach, ale na fizyce trochę bardziej...
Dawno temu zrobiłem tak samo. Dziś już nie mam śladu po oparzeniu. Na szczęście tylko całą rękę a nie twarz.