Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
mam_racje 2021-04-18, 19:34 24
Arapaima go wyłączyła.

Zgłoś
baronturbina 2021-04-18, 19:40 13
Dobrze że mu ryja nie odgryzła, bo by im tylko niepotrzebnie zabrudził wodę.
Zgłoś
TytanowyRosomak 2021-04-18, 19:51 20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-04-18, 20:53 35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wiewór 2021-04-18, 21:16 137
Zgłoś
PERKUN 2021-04-18, 22:02 5
Piękne KO.
Zgłoś
djpyza 2021-04-18, 22:18 54
Zgłoś
willoo 2021-04-18, 22:19 6
hahaha pukają w szybkę żeby go obudzić
Zgłoś
carter777 2021-04-18, 22:22
to przez tą źle założoną maseczkę .... pewnie jakiś pedał........
Zgłoś
kulawiec 2021-04-19, 0:12 1
Ah ta poprawność, teraz nawet u artystów się przejawia. Hui z tym, że nie potrafię rysować, i tak coś nasmaruję, żeby pokazać jaki jestem zajebisty.
A różne ameby które nie są w stanie same niczego stworzyć, jeszcze to z dumą wstawią.
Zgłoś
xXPeinXx 2021-04-19, 0:33 16
djpyza napisał/a:

@Wiewór
po tym obrazku mam mniemanie że tobie ch*ja w dupę kazali włożyć i nie miał byś nic przeciwko temu

On już wybrał...oczywistym jest iż osobnicy tego pokroju wręcz go pragną, bardziej martwi, że ludzie pragmatyczni których jest niewielu są w tak absurdalny, oczywisty i okrutny sposób uciszani.
Zgłoś
orzechcccc 2021-04-19, 9:09 14
xXPeinXx napisał/a:

On już wybrał...oczywistym jest iż osobnicy tego pokroju wręcz go pragną, bardziej martwi, że ludzie pragmatyczni których jest niewielu są w tak absurdalny, oczywisty i okrutny sposób uciszani.

Uciszani? Chciałbyś... Są po prostu olewani lub wyśmiewani, co w tym dziwnego że jak ktoś jest głupi to się go nie słucha lub beke z niego ciśnie? XD
Zgłoś
Wiewór 2021-04-19, 9:53 18
Zgłoś
An4lTerror 2021-04-19, 11:41 14
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem